Username *
Password *
Remember Me

NeoStrata Skin Active napredna je i sveobuhvatna anti-ageing linija koja ciljano djeluje na sve vidljive znakove starenja primjenjujući najmoderniju tehnologiju i niz učinkovitih sastojaka koji umanjuju vidljivost bora i diskoloracija kože te podižu tonus lica. Linija se sastoji od dvije kreme za lice Matrix Support SPF 30 i Cellular restoration te kreme za područje oko očiju Intensive Eye Therapy, s patentiranim i snažnim SynerG formulama koje sadrže od 6 do 15 aktivnih NeoStrata Skin Active sastojaka.

FARMACIA - koja mi je najbliža?
neostrata skin active crema matrix

Matrix Support SPF 30 (SynerG formula 8.0, koncentracija aktivnih sastojaka)
Peptidi stimuliraju proizvodnju kolagena u dermisu, patentirani NeoGlucosamine i retinol djeluju na ponovnoj izgradnji potpornih struktura kože i time povećavaju njezinu čvrstoću i tonus, dok antioksidativni kompleks pomaže u zaštiti matriksa kože i neutralizaciji slobodnih radikala. Krema sadrži i UVA i UVB filtre koji štite kožu od opeklina i starenja uzrokovanih svakodnevnom izlaganju suncu.
Cijena: 50 ml, 372,21 kune. Gdje kupiti: Farmacia Ilica 11 Zagreb, Jurišićeva 3 Zagreb, Arena Centar Zagreb, City Center one West, East i City Center one Split.

 37953 NeoStrata Skin Active Cellular Restoration

Cellular Restoration (SynerG formula 15.0)
Izuzetno koncentrirana krema osmišljena je da ojača temeljnu strukturu kože. Sadrži ekstrakt matičnih stanica jabuke koji štiti i produžuje dugovječnost matičnih stanica kože i na taj način usporava učinke starenja. Peptidi potiču sintezu kolagena i smanjuju vidljivost dubokih bora. Glikolna kiselina i alfa hidroksi kiselina potiču sintezu kolagena i glikozaminoglikana za puniji i čvršći izgled kože. Maltobionska kiselina i glukonolakton, polihidroksi kiseline, potiču reparaciju u dermisu keliranjem oksidativnih metala koji su uzrok oštećenja. Ekstrakt sjemenki grožđa, poznat po svojim protuupalnim svojstvima, u kombinaciji s voćnim ekstraktima nara, borovnice i acaija imaju iznimna antioksidativna svojstva te štite stanice kože od starenja uzrokovanog stresom.
Cijena: 50 ml, 372,21 kuna. Gdje kupiti: Farmacia Ilica 11 Zagreb, Jurišićeva 3 Zagreb, Arena Centar Zagreb, City Center one West, East i City Center one Split.

 

 sa intensive eye therapy

Intensive Eye Therapy
Sadrži ekstrakt matičnih stanica jabuke koji štiti i produžuje dugovječnost stanica kože. Tu su i peptidi koji potiču pojačanu sintezu kolagena, a u kombinaciji s patentiranim NeoGlucosamineom učvršćuju potporne strukture koje okružuju kolagen. Krema sadrži i kofein koji smanjuje otečenost i hijaluronsku kiselinu koja na sebe veže vodu i na taj način izvrsno hidratizira kožu. Za potpuni anti-age učinak tu je i vitamin E koji pruža koži sve korisne učinke antioksidansa.
Cijena: 15 ml, 372,21. Gdje kupiti: Farmacia Ilica 11 Zagreb, Jurišićeva 3 Zagreb, Arena Centar Zagreb, City Center one West, East i City Center one Split.

 

NeoStrataGroup for Website