Pharmacy to go! / novo @ Farmacia

  Listopad je u Farmaciji u znaku novih anti-age i micelarnih formula: tu su odličan Novexpert Vitamin C Serum, Bioderma Cicabio Arnica+ krema, SVR Physiopure linija koja nudi BB kremu, micelarnu, tonik, gel za pranje lica i mlijeko, Vichy Neovadiol formule za žene u menopauzi, Ducray Neoptide losion protiv ispadanja kose za muškarce... Novost su i odličan dodatak prehrani Dietpharm Omega + maslina kapsule te Lactostop koji pomaže kod problema s laktozom.

  FARMACIA - koja mi je najbliža?

  PHTOVO NOV 10 MJ SVR 2

  SVR Physiopure mlijeko za skidanje šminke lica, očiju i usana. Ugodnog mirisa, visoke tolerancije, ne isušuje. 0% alkohola i  parabena. Kožu ostavlja hidratiziranom. Cijena: 200 ml, 99 kn.

  SVR Physiopure tonik za lice idealan je za dovršavanje rutine čišćenja. Ostavlja kožu čistom i hidratiziranom te joj vraća zdravi sjaj. Nije potrebno ispirati, jednostavna aplikacija s blazinicom. Ne sadrži boje, parabene i alkohol. Cijena: 200 ml, 99 kn.

  PHTOVO NOV 10 MJ SVR GEL LICE

  SVR Physiopure gel za pranje lica nježno i učinkovito uklanja nečistoće. Tekstura se u kontaktu s vodom pretvara u meku i kremastu pjenu. Ne sadrži boje, parabene, alkohol i sapune. Cijena: 200 ml, 99 kn

   

  PHTOVO NOV 10 MJ SVR 1

  SVR micelarna - dubinski čisti kožu, učinkovito odstranjuje ostatke sebuma, nečistoće i šminku te je vrlo ugodnog i nježnog mirisa. SVR nudi micelarnu vodicu za visoko osjetljivu kožu a skida čak i vodootpornu šminku. Nema alkohola, sapuna ni parabena. Iskoristite kupnju - dvije za cijenu jedne: 400 ml + 400 ml, 159 kn

  PHTOVO NOV 10 MJ SVR BB KREME

  SVR BB krema Hydraliane dolazi u dvije nijanse: light ili medium. Nova generacija galenske formule obogaćena je fiziološkim šećerima i tekućim kristalima koji zadržavaju vodu u koži i pružaju maksimalnu hidrataciju. Formula je dermatološki testirana. Cijena: 40 ml, 118 kn.

   

  PHTOVO NOV 10 MJ BIODERMA
  Bioderma Cicabio Arnica+ krema
  pomaže kod oštećenja kože zbog udaraca, nagnječenja ili invanzivnih dermatoloških i estetskih tretmana. Sadrži ekstrakt arnike, cink i patentiranu kombinaciju sastojaka antalgicine koji djeluju umirujuće. Krema se koristi za njegu kože prije i nakon estetskih tretmana, a prikladna je za njegu i ubrzavanje oporavka kože u slučajevima nagnječenja, udaraca i pojave modrica. Cijena: 40 ml, 85 kn

  PHTOGO NOV 10 MJ NOVEXPERT
  Novexpert Vitamin C Serum sadrži vrlo visoku koncentraciju vitamina C koji je namijenjen borbi protiv hiperpigmentacija i bora. Vrlo visoka stabilnost vitamina C dopušta korištenje formule čak više mjeseci nakon otvaranja. Ovaj hipoalergeni serum prikladan je i za osjetljivu kožu. Namijenjen je borbi protiv sivog tena i hiperpigmentacije te osobama koje dosta vremena provode vani, pušačima, ljudima pod stresom i ženama koje uzimaju kontracepciju. Cijena: 30 ml, 435,44 kn

  PHTOVO NOV 10 MJ VICHY

  Vichy Neovadiol linija namijenjena je ženama koje ulaze u menopazu i nakon nje: radi se o formulama za rekonstrukciju i preoblikovanje ovala, vrata i jagodica. Serum dubinski podržava kožu kako bi ona što duže sačuvala svoju mladolikost, dok bogata krema s aktivnim sastojcima hrani i hidratizira kožu lica. Cijene: serum 30 ml, 273,29 kn, hranjiva krema 50 ml, 256,12 kn.


  PHTOVO NOV 10 MJ DUCRAY
  Ducray Neoptide losion protiv ispadanja kose za muškarce
  Losion sadrži kombinaciju inovativnih patentiranih djelatnih sastojaka, koji djeluju protiv procesa povezanih s trajnim ispadanjem kose:
  - Peptidoxyl-4 stimulira mikrocirkulaciju vlasišta i poomaže opskrbu elementima potrebnima za stanični metabolizam,
  - monolaurin smanjuje aktivnost enzima prepoznatog kao jednog od glavnih čimbenika u ispadanju kose, 
  - sinergističa i patentirana kombinacija peptidoxyla-4 i monolaurina produžava rast vlasi; pomaže regulirati signal koji igra veliku ulogu u regeneraciji stanica folikula vlasi. Cijena: 100 ml, 372,75 kn

   

  PHTOVO NOV 10 MJ DIETPH

  Dietpharm najavljuje novi vrhunski proizvod jedinstvenog sastava za zdravlje srca: Omega + maslina kapsule, dodatak prehrani s EPA i DHA Omega-3 masnim kiselinama i polifenolima iz masline. Maslinovo ulje je odavno poznato kao blagotvorno za naš organizam te se koristi u mediteranskoj prehrani. Uz vitamine (A, D, K, E), sadrži i minerale, polifenole (antioksidanse), klorofil, lecitin te karoten. Upravo zbog visokog sadržaja mono-zasićenih kiselina, maslinovo ulje odlikuje se pozitivnim zdravstvenim učincima. Cijena: 30 kapsula 98 kn.

  PHTOVO NOV 10 MJ LACTOSTOP

  Lactostop je rješenje za netoleranciju na laktozu, dostupno u tabletama u praktičnom spremniku, a mogu ga koristiti i djeca i trudnice. Sadrži enzim laktazu koji omogućuje ponovno uživanje u mlijeku i ostalim proizvodima koji sadrže laktozu, bez poznatih nuspojava. Laktoza (mliječni šećer) je prirodni šećer koji se nalazi u mnogim namirnicama. Najviše laktoze sadrže mlijeko i mliječni proizvodi, ali laktoza je prisutna i u drugim namirnicama kao što su brza hrana, preljevi za salatu, kruh, kobasice, gotovi umaci te u nekim lijekovima. Cijene: 40 tableta 14000 FCC 73,13 kn, 100 tableta 3300 FCC, 56,25 kn, 80 tableta 14000 FCC, 119 kn, 100 tableta 5500 FCC 75,31 kn.