Username *
Password *
Remember Me

Koži i kosi nikad dosta njege i zaštite, naročito kad govorimo o hladnim danima: sve će srediti višenamjenski balzam za lice i tijelo Paula's Choice Treatment Balm, sedmodnevni tretman John Frieda s proteinima i keratinom te Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush koja obećava pravu obnovu kože!

39L JF LV 7Day Sophie Ad 2015 cr

John Frieda predstavlja sedmodnevni tretman s proteinom i keratinom za volumen. Formula pojačava gustoću kose: prodire u kosu, podebljava svaku pojedinu vlas te pojačava strukturu i punoću kose. Nanosi se na mokru kosu svakodnevno, sedam dana. Nakon ispiranja, kosu osušite fenom i oblikujte frizuru. Cijena: 115 kn, Martimex, Muller.

JF LV 7DayVol PrimarySecondary MLP1 cr

 

Paula's Choice Lip & Body Treatment Balm - zaštita za usta i tijelo. Balzam nudi blagu njegu za usta, kožicu oko noktiju, pete, noge i ruke. Krema je idealna za sva suha, gruba i oštećena područja kože, jer pomaže kreiranju zaštitnog sloja. Ne ostavlja osjećaj masnoće, 100% je bez mirisa i bojila. Cijena 122 kn, paulaschoice.hr.

lip-body-treatment-balm-05-oz-by-paula-s-choice cr

Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush inovativna je četka za čišćenje lica koja zajedno s proizvodom za čišćenje lica obnavlja kožu.
Služi za dva načina čišćenja lica:
- mekane bijele dlačice nježno čiste veće površine, poput obraza,
- čvršće, zelene dlačice pomažu učinkovito ukloniti nečistoće, višak ulja i odčepiti pore na teže dostupnim mjestima poput T- zone i područje uzduž vlasišta.
Sve dlačice su na vrhu zaobljene, kako bi bile izuzetno nježne za kožu. Uz pomoć sonic tehnologije s visokim vibracijama, lice čisti učinkovitije od čišćenja lica prstima. Cijena: 996 kn. Svaka Sonic četka dolazi s nastavkom - četkom koju preporučujemo da se zamjeni svakih 3 mjeseca. Cijena novog nastavka: 183 kn.

CLINIQUE SONIC SYSTEM PURIFYING CLEANSING BRUSH