Username *
Password *
Remember Me

Hrvatsku beauty scenu posljednjih nekoliko godina osnažili su inovativni domaći brendovi: najnoviji je BBSF premium cosmetics, urbani brend prirodne kozmetike koji predstavlja specifične kolekcije proizvoda za ciljane probleme kože. Proizvodi koji u svom većinskom sastavu nose srebro, ugljen, zeolit i ostale sirovine modernog doba čine ovaj brend jedinstvenim na tržištu. Ime je zapravo super simpatično: BBSF je skraćenica od Badass body spa factory.

Poklanjamo vam 2 x Charcoal facial soap (linija s aktivnim ugljenom) - pošaljite nam adresu na redakcija @ itgirl.hr, dobivaju dva najbrža!

EDIT: najbrže su bile Ruszmira T. i Davorka H. čestitamo!

ugljen-paket cr


Formule njeguju i najzahtjevniju, osjetljivu kožu idealnim omjerom prirodnih sastojaka. Osim toga, tu je i posebna simbioza nježnih tekstura i mirisa koji također daju jedno novo iskustvo zdrave njege kože lica i tijela. Proizvodi BBSF su potpuno prirodni, nisu testirani na životinjama (kao niti jedan od sastojaka) i ne sadrže sastojke koji bi mogli naštetiti ljudskom zdravlju.
Za sada je na webu dostupan dio asortimana, a uskoro stižu nove formule. Posebna ponuda bit će za apartmane, hotele, spa centre, toplice… odnosno one turističke lokacije koje inzistiraju na kvalitetnoj domaćoj kozmetici proizvedenoj od provjerenih i inovativnih lokalnih sastojaka.

Na BBSF fotografijama možete vidjeti i super jednostavan dizajn: među proizvodima nalaze se linija za akne, linija s aktivnim ugljenom, hidratantna linija, formule s aloe verom, mulivitaminska krema, deo roll on fresh, pjena za brijanje za njega, anti-age krema…

acne-stop-setdeo-roll-on-fresh crsilver-pakethydrocare-krema-za-lice crmultivit-krema-za-lice cr crsapun-za-brijanje-his crdeo-roll-on-aloe-vera crtime-stop-krema-za-lice cr

 

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location