Username *
Password *
Remember Me

Slavni brend za njegu kose John Frieda proširio je liniju Miraculous Recovery i početkom nove godine donosi novi šampon i regenerator, a za brzinske popravke (naročito kada nemamo vremena za pranje kose) Avon odgovara na trend suhih šampona za kosu i lansira prvi vlastiti.

39L JF FE Miraculous Recovery ALT Pamela Ad 2015 cr

John Frieda proširuje liniju Miraculous Recovery s novim obnavljajućim šamponom i regeneratorom. Trenutno umanjuju 75% površinskog oštećenja za 3 puta glađu kosu. S novim Amino Reapir kompleksom ovaj hranjivi duo pomoći će u obnavljanju ispucalih vrhova, vraća otpornost kose kako bi se umanjilo lomljenje vlasi, te istovremeno obuzdava neukrotivu i neposlušnu kosu. Sadrži kombinaciju silikona i polimera koji omekšavaju i zaglađuju kosu za ultimativno glatki finiš. Uz ove nove proizvode u ponudi je već dobro poznati dubinski regenerator/maska Miraculous Recovery Deep Conditioner koji trenutno revitalizira suhe i ispucale vrhove, daje visoki sjaj i podatnost kose. Cijene: šampon i regenerator po 63,90 kn, dubinski regenerator/maska 70,70 kn.

39L FE MR CND MLP139L FE MR SH MLP1


Avon Advance Techniques predstavlja šampon za suho pranje kose koji pomaže kad nemate vremena za pranje kose, ste oznojeni nakon vježbanja kao prva pomoć, na putovanju… Olakšanje je i između dva pranja kad se desi bad hair-day, a šešir ili kapa ne dolazi u obzir. Također, dobar je ako se navečer desi neki nenadani izlazak, a kosa je taj dan teška i neposlušna. Šampon košta 55 kn, no ovih je dana u Avon katalogu dostupan po promotivnoj cijeni od samo 39 kuna.

AT dry shampoo step 1