Username *
Password *
Remember Me

Miris jagoda podsjeća nas na sunčane dane, stoga Afrodita predlaže nove proizvode iz popularne spa linije: mousse i piling za tijelo s jagodama. Osim toga, noviteti su i Vichyjevo Nutrologie rješenje za suhu kožu te Resist Skin Firming Line Minimizer iz Paula's Choice koji umanjuje vidljivost manjih bora na licu. Excipial Kids predstavlja liniju za njegu osjetljive i suhe kože dojenčadi i djece, dok će se mamicama svidjeti NeoStrata Skin Active Firming Collagen Booster koji jača kolagensku strukturu kože lica.

 

novica 100 SPA moussepeeling valentinovo TISK


Kozmetika Afrodita predstavlja dva nova proizvoda iz linije 100% SPA: mousse i piling sadrže dragocjene sastojke kao što su kakao, karite maslac, ulje makadamije, vitamin E. Mousse pruža dubinsko vlaženje kože, dok piling abrazivnim česticama koštica nježno odstranjuje odumrle stranice epidermisa. (mousse 43,99 kn, piling 43,99 kn).

NUTRILOGIE 2 Soin Profond Peau Tres Seche - Pack Ouvert cr

Suhoj koži nije dovoljno samo vratiti lipide, već ju je potrebno potaknuti da sama ponovno počne proizvoditi lipide. Vichyjevo rješenje za suhu kožu je linija Nutrologie, intenzivne hranjive njege s patentiranim aktivnim sastojkom sphingo-lipid i tehnologijom oleosoma koja je osnova njene iznimno upijajuće i nemasne teksture. Patentirani hranjivi aktivni sastojak Sphingo-lipid, sadržan u svim Nutrilogie njegama rezultat je 10-godišnjih istraživanja. Taj hranjivi sastojak omogućuje da koža stvara svoje vlastite lipide i pomaže joj pri rekonstrukciji hidrolipidnog filma koji će spriječiti budući gubitak vode. (cijena: 50 ml 178 kn)

 

 

Paulas Choice Resist Skin Firming Line Minimizer

Stručnjakinja za njegu kože Paula Begoun predstavlja novost u svojoj bogatoj ponudi proizvoda za kožu - svilenkasti, brzoupijajući serum Resist Skin Firming Line Minimizer koji učvršćuje kožu koristeći naprednu tehnologiju za vidljivo poboljšanje finih linija, bora i gubitka čvrstoće, posebice oko usta i očiju. Pakiranje je sadrži suvremeno bezračnu kapaljku, koja omogućuje precizno doziranje i zaštitu sastojaka od vanjskih utjecaja. Cijena: Resist Skin Firming Line Minimizer 15 ml, cijena: 443,16 kn.

 

 EXCIPIAL KIDS KREMA 50ml 6977 kn

Excipial Kids linija za njegu osjetljive i suhe kože dojenčadi i djece razvijena je kako bi pružila rješenje za probleme koji nastaju kod suhe kože - svrbeža, nadraženosti i osjećaja zategnutosti kože. Excipial Kids pomaže umanjiti svrbež, potiče obnovu kožne barijere i intenzivno hidratizira kožu. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu. Excipial Kids krema (50 ml, 69,97 kn) namijenjena je za njegu lica i manjih površina tijela (pregib lakta i koljena), Excipial Kids losion (150 ml, 117,77 kn) namijenjen je za njegu veće površine tijela, a Excipial Kids pjena iznimno blage teksture može se nanijeti bez pritiska na osjetljivu kožu što olakšava primjenu, namijenjena je za cijelo tijelo (100 ml, 89,77 kn).

NS-serums2012-AntiDefSer

NeoStrata Skin Active napredna je i sveobuhvatna anti-ageing linija koja ciljano djeluje na sve vidljive znakove starenja primjenjujući najmoderniju tehnologiju i niz učinkovitih sastojaka koji brišu bore, diskoloracije na koži te opuštanje tonusa lica.
NeoStrata Skin Active Antioxidant Defense Serum pomaže u obrani od oksidativnog stresa, vodećeg uzroka starenja kože, koji je rezultat izloženosti UV zračenju, stresu i štetnim čimbenicima iz okoliša. Patentirane bioničke i polihidroksi kiseline vežu metale koji potiču oksidaciju (npr. željezo) i djeluju preventivno na stanična oštećenja uzrokovana izlaganjem suncu. Snažna kombinacija limunske kiseline, jorgovana, zelenog čaja i ekstrakta sjemenki grožđa sorte Chardonnay djeluje sinergijski kako bi neutralizirala pet različitih tipova slobodnih radikala i pomogla zaštiti DNK, lipida i staničnoj membrani stanica kože. Ekstrakt zelenog čaja kao izvrstan izvor EGCG (epigalokatehin galata) smanjuje znakove nadraženosti kože. Cijena: 30 ml, 307,77 kn, u Farmaciji i odabranim ljekarnama.

NS-serums2012-FirmColBoost
NeoStrata Skin Active Firming Collagen Booster
, serum je koji štiti i potiče sintezu kolagena, precizno formuliran kako bi učinio kožu glađom, zategnutijom i čvršćom. Tri klinički dokazane tehnologije djeluju sinergistički na postojeći kolagen u koži i na nastanak novog kolagena:

- matične stanice gardenije pomažu očuvati postojeći kolagen u koži inhibirajući enzim MMP (matriks metaloproteinazu), koji je odgovoran za razgradnju kolagena, a potiču i sintezu novog kolagena,
- aminokiseline, građevne jedinice kolagena, u kombinaciji s Matrixyl 3000 peptidima sudjeluju u izgradnji novog kolagena
- NeoGlucosamine svojim snažnim djelovanjem pomaže ojačati potpornu funkciju kolagena. Cijena: 30 ml, 307,77 kn, u Farmaciji i odabranim ljekarnama.