Username *
Password *
Remember Me

Caudalie, prestižan i inovativan kozmetički brend koji stiže iz Francuske, predstavio je sinoć u hotelu Esplanade u Zagrebu novosti iz anti-age linije Resveratrol. Radi se o sastojku koji se dobiva iz vinove loze, a sve skupa davno je patentirao bračni par Mathilde i Bertrand Thomas. Sada resveratrol dolazi u novoj varijanti koju je u svom laboratoriju kreirao cijenjeni doktor s Harvarda, David Sinclair: - formuliran s novim Caudalie patentom koji kombinira stabilizirani Resveratrol iz trsa vinove loze za čvrstoću i mikro-hijaluronsku kiselinu za volumen, moćna Lift formula vidljivo smanjuje postojeće znakove starenja kože - .

caudalie


Po prvi puta u povijesti spoj vinove loze, resveratrola i hijaluronse kiseline rezultirao je formulom koja obećava odlične rezultate. Caudalie je u suradnji sa dr. Davidom Sinclairom (Harvard Medical School) kreirao novu liniju za lifting  pod nazivom Resveratrol lift. Tako su s novim patentom kombinirana dva najbolja anti-age sastojka u jednoj formuli - .
Resveratrol Lift nudi: serum (358 kn), hidratantni fluid (SPF 20, 40 ml 309 kn), Infusion noćnu kremu (50 ml 309 kn) i balzam za područje oko očiju (15 ml 268 kn).

 

caudalie3

Sve Caudalie proizvode možete pronaći u Farmacia ljekarnama, svim bolje opskrbljenim ljekarnama i u Mülleru na odjelu prirodne kozmetike.

caudalie23Caudalie RESVERATROL LIFT crIMG 6074

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location