Username *
Password *
Remember Me

Nivea donosi novu formulu svoje popularne Care kreme za tijelo i obećava wow efekt bez osjećaja masnoće, Elizabeth Arden širi svoju dugovječnu Eight Hour obitelj na ulje za lice, tijelo i kosu, dok Las Chicks predlaže Magic Glove za čišćenje lica u jednom potezu – rukavica je napravljena od mikrovlakana, obogaćena srebrnim ionima i idealna za sve tipove kože!

 

 NIVEACare 1

Nivea je prvu kremu za tijelo proizvela prije više od stotinu godina, tijekom kojih je formula mijenjana niz puta radi tehnologije i napretka istraživanja – danas slavna kompanija najavljuje novu Care kremu čija snažna formula omogućuje duboko hranjenje kože dok se istovremeno vrlo lagano nanosi, brzo apsorbira i ne ostavlja masni sjaj. - Formula s hidro voskom pruža bogatu njegu i posebno lagan osjećaj na koži.

NIVEACare 3 3 cr

Ujednačena količina voska i hidratizirajućeg gela trenutno se topi i dubinski prodire u kožu dok njegujući kristali voska pružaju dugotrajnu bogatu njegu i jačaju prirodnu zaštitnu barijeru kože. Pogodna je za primjenu na tijelu, licu i rukama – objavila je Nivea. Cijena: 100 ml 27,90 kn, 200 ml 37,50 kn.

 8H miracle oil  cr

All Over Miracle Oil iz prestižne linije Elizabeth Arden Eight Hour Cream nova je formula koja vlaži i vraća kožu u njezino najbolje moguće stanje. Brend je posvećen ženama koje imaju aktivan život i od proizvoda očekuju naprednu formulu i brzo djelovanje, stoga je na tim postulatima nastao i Miracle Oil. Naime, može se koristiti ne samo na licu i tijelu, već i na kosi.

 Magic Glove-low res

Čišćenje je uvijek zahvalna tema, a ovoga puta novi adut u borbi protiv nečistoća je inovativna antibakterijska rukavica za skidanje šminke: Las Chicks Magic Glove napravljena je od mikrovlakana te obogaćena srebrnim ionima. Rukavica oslobađa kožu od mrtvih stanica i stimulira obnovu istih čineći lice glatkim i sjajnim. Potrebno ju je samo umočiti u vodu i ukloniti s lica svu šminku i nečistoću. Rukavica je i eco friendly – možete uštedjeti na vaticama, plastici… Cijena: 49,90 kn u Bipi.