Username *
Password *
Remember Me

- Oslanjajući se na filozofiju inovacije i re-evaluacije te dužnost prema prirodi koja nudi rješenja, izmijenili smo Nuxuriance liniju za njegu zrele kože, obožavanu od strane iznimno zahtjevnih korisnica, kako bismo ju obogatili inovacijama botaničke znanosti iz Laboratorija novom generacijom bi-floralnih stanica – koje zajedno stvaraju reinkarniranu i još bolju Nuxuriance Ultra – izjavila je osnivačica slavnog francuskog beauty brenda Nuxe Aliza Jabes povodom predstavljanja nove linije koja je stigla i u naše ljekarne.

nuxe1


Izum inteligentne botaničke stanice: bi-floralna stanica šafrana i bugenvilije
- Po prvi puta u kozmetici Nuxe je uspio enkapsulirati aktivne molekule dragocjenog cvijeta šafrana i aktivne stanice bugenvilije kako bi ojačao njihovo sinergijsko djelovanje (3 nova NUXE patenta). Proces je inspiriran medicinskom terapijom: oslobođene u svim, čak i najdubljim slojevima epiderme, bi-floralne stanice šafrana i bugenvilije ciljano pomažu stimulirati stanice kože kontinuirano tokom 12 sati – objavio je Nuxe.

 

nuxe3


Porijeklom iz Indije, cvjetovi šafrana u novoj Nuxuriance Ultra liniji sušeni su, usitnjeni, natopljeni u maceratu te zatim filtrirani kako bi se izdvojile njihove aktivne molekule, posebno polisaharidi i polifenoli. Laboratorij Nuxe demonstrirao je obnavljajuće djelovanje ekstrakta šafrana na stanice kože. Bugenvilija je savršeno biokompatibilna s našom kožom te sadrži 21 aminokiselinu, 14 masnih kiselina, 6 vitamina, 9 elemenata u tragovima, bjelančevine, lipide i šećere – sve aktivne elemente koji potiču obnovu epiderme.
Za razliku od tradicionalnih botaničkih stanica koje su ekstrahirane iz jedne jedinstvene biljke, nove bi-floralne stanice u Nuxuriance Ultra liniji rezultat su ultimativnog tehnološkog postignuća Laboratorija enkapsulacije aktivnih molekula iz dragocjenog cvijeta šafrana u molekulu cvijeta bugenvilije, kako bi se dobilo iznimno učinkovito, ciljano i kontinuirano djelovanje.

 

nuxe2