Username *
Password *
Remember Me

Oči su ogledalo duše, veli se, ali i ogledalo našeg ritma spavanja: stručnjaci ističu da je kvalitetan san prvi uvjet za svježe i odmorene oči. No, kako nismo baš uvijek u prilici da se dobro naspavamo, poslužit ćemo se trikom: Clinique donosi novi Pop-Start Eye kremu koja smanjuje natečenost i vraća svježinu. Osim toga, ovih je dana Garnier predstavio Neo Dry Mist, svoj prvi antiperspirans u spreju koji je jednako nježan prema koži kao što je snažan u borbi protiv znojenja. Tu je i nešto za herpes – Sikapure je kremica odnosno medeni gel s umirujućim učinkom.

Dana Clinique Full126


Clinique Pop-Start Eye: - spoj 7 peptida pomaže održati odgovarajuću prirodnu proizvodnju kolagena koja može biti narušena umorom, stresom i nedostatkom sna – sve što donosi užurban način života. Protein soje, bogat peptidima, gliko-proteinima i polisaharidima, zaglađuje kožu i vraća očima mladenački i revitaliziran izgled. Kofein kao protuupalni sastojak koji vraća energiju i smanjuje natečenost kože. Ekstrakt alge također ima protuupalna svojstva - smiruje i hladi kožu tako da je manje osjetljiva na iritacije koje uzrokuju tamni izgled kože u području oko očiju…. Dostupno u Douglas, Mueller i Anabella parfumerijama po cijeni od 206 kn za 15 ml.

Fresh BlossomShower Clean

 
Garnier predstavlja Neo Dry Mist, svoj prvi antiperspirans u spreju koji je jednako nježan prema koži kao što je snažan u borbi protiv znojenja. Brijanje, depilacija voskom, kemijska depilacija, trenje uzrokovano odjećom – koža pazuha je izložena značajnom stresu, a žene istovremeno žele i trebaju osjećaj čistoće i svježine svakoga dana i u svakoj situaciji. Obogaćen je Mineralitom, mineralom prirodnog porijekla sa sposobnošću upijanja. Patentirani aplikator u obliku prstena je inovacija koju će obožavati žene, ali i njihova koža. Ovaj sustav raspršivanja dozvoljava prianjanje dezodoransa uz kožu pazuha radi boljeg prekrivanja ostavljajući izuzetno lagan suhi osjećaj na koži. Cijena: 27,90 kn.

Sikapur herpes side tubica cr


Kod prve pojave herpesa brzo djeluje Sikapur med gel protiv herpesa na usnama, medicinski proizvod s čistim mineralnim gelom silicijeva dioksida. Krema ima umirujući učinak na osjećaj žarenja i svrbeža kao i neuobičajeno veliku sposobnost vezanja vode i sekreta iz rana. Vezanje sekreta iz mjehurića herpesa na gel dovodi do sustavnog isušivanja mjehurića te se ujedno smanjuje širenje virusa i ubrzava proces zacjeljivanja. Sikapur med gel protiv herpesa na usnama mogu koristiti i djeca. U svim ljekarnama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 28,98 kn.


 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location