Username *
Password *
Remember Me

U danima kad je ljeto pred vratima, a vremena za tesanje figure drastično malo, sve više žena spas nalazi u slavnom LPG tretmanu.

Zato smo pitali wellness managericu Nedu Alaupović iz zagrebačkog salona Apis kakva je procedura i koliko treba vremena da bi se vidjeli konkretniji rezultati.

- Standardni anticelulitni LPG program sastoji se od dvanaest tretmana, koje treba odraditi svaki drugi dan, odnosno tri puta tjedno. Klijentica tijekom tretmana nosi poseban, uski triko koji pospješuje krajnji rezultat. Tretman izvodimo LPG uređajem čija „glava“ sadrži motorizirane valjke za masažu. Uređaj je potpuno kompjuteriziran te sadrži različite programe, ovisno o stanju kože, i svi su potpuno bezbolni.

Budući da se program uvijek prilagođava stanju tijela, potrebama i prioritetima osobe na kojoj ga primjenjuju, isti može sadržavati različit broj tretmana limfne drenaže, tretmana za uklanjanje celulita i masnih naslaga te tretmana za učvršćivanje i zatezanje kože.

Kako LPG metoda djeluje na tkivo?
Tretmanske glave uređaja nježno zahvaćaju tkivo kože i tretiraju ga na potpuno prirodan način, principom mehanostimulacije. To je mehanička stimulacija na površini kože koja šalje signale duboko u stanice kako bi se isprovocirao fiziološki odgovor, primjerice aktiviranje proizvodnje kolagena i elastina ili otpuštanje masti iz adipocita. Bolji rezultati vide se već nakon šest tretmana. Tijelo je vitkije, a količina masnoga tkiva vidljivo je smanjena - .

Ovaj tretman žene često koriste kad im se čini da dijete ne djeluju, nakon trudnoće, prije ljeta kako bi brzo stesale figuru, ali i za učvršćivanje tijela te definiranje linije.

Što nakon tretmana? Kako se masne naslage ne bi vratile, treba paziti na prehranu te se što više kretati. Stručnjaci predlažu barem pola sata šetnje svaki dan.

Foto: prshots, River Island

river

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Nisam probala još niti jedan ovakav tretman. Nekako mislim da bi tu ulupala para i para, a ne bi riješila problem (papanje i slabo vježbanje)

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location