Username *
Password *
Remember Me

Uskoro ćemo ponijeti omiljenu proljetnu haljinu i otkriti noge – stoga je Nivea neki dan predstavila liniju Protect&Shave koja se sastoji od četiri proizvoda: tu su brijač, gelovi i losion za tijelo. Istovremeno, kao idealnu zaštitu lica od sunca, zagrebačka Poliklinika Milojević predlaže Obagi kremu s visokim zaštitnim faktorom, radi se o medicinskoj liniji krema koje su hit u Hollywoodu. Za kožu kojoj prijete dehidracija i gubitak gustoće, uoči menopauze, Vichy predlaže svoj takozvani nadomjesni kompleks odnosno liniju Neovadiol Magistral. Za blistav sjaj kože lica Dr.Hauschka predlaže novu toniranu dnevnu kremu koja prikriva crvenilo.

Nivea-event 4


Nivea donosi Protect&Shave liniju za njegujuće brijanje za žene: tu su Protect&Shave brijač s pokretljivim zglobom, gel za brijanje, gel za tuširanje i losiona za tijelo koji se aplicira nakon brijanja. – Nova linija temelji se na rezultatima prve Beiersdorfove znanstvene studije o ženskim dlačicama pod nazivom ”Atlas dlačica”. Zahvaljujući studiji otkrili smo karakteristike ženskih dlačica i dizajnirali brijač s pokretljivim zglobom. Također, svi proizvodi unutar linije međusobno se nadopunjuju te pružaju koži najbolju moguću njegu za vrijeme i nakon brijanja - rekla je Katja Pavli, brend menadžerica tvrtke Beiersdorf.

 

NIVEA ProtectShave4


Neovadiol nadomjesni kompleks linija proizvoda uključuje naprednu obnavljajuću dnevnu i noćnu njegu koja koži osigurava udobnost i svježinu te komplementarno djelovanje na vidljive posljedice menopauze na kožu i napredni obnavljajući koncentrat Neovadiol, njega koja udružuje koncentrat za svježinu i koncentrat sa zlatnim mikro biserima za blistavu kožu. Linija Neovadiol također sadrži dva proizvoda za bogatiju njegu izrazito suhe kože: hranjivi balzam i elixir - suho ulje visoke koncentracije, bazirani su na bogatom kompleksu vitalnih ulja za obnavljanje lipida te upotpunjuju Vichy anti-age liniju za zrelu kožu.

BD-PNG NEOVADIOL SUBSTITUTIF - Soin - Pack Ouvert cr


Medicinske kreme Obagi, koje se ekskluzivno mogu nabaviti u zagrebačkoj Poliklinici Milojević, rade na rješavanju brojnih problema kože kao što su depigmentacija, bore, akne, ožiljci i slično. Sada je pravo vrijeme da si nabavite kvalitetnu kremu sa zaštitnim faktorom, naročito ako idete na neke od tretmana za pomlađivanje jer je koža onda osjetljivija. Ako tijekom ljeta štitite kožu lica, smanjit ćete mogućnost nastanka mrlja - na minimum.

 

Obagi 2 cr

Obagi 4

 

Nova formula Dr. Hauschka Tonirane dnevne kreme pogodna je za normalnu, suhu, osjetljivu, zrelu ili crvenilu sklonu kožu. Ima novi, nježan miris i poboljšanu teksturu. Vlaži kožu, a zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima prikriva i blago crvenilo te se gotovo neprimjetno stapa s prirodnim tenom. Cijena: 30 ml, 172,80 kn u svim Bio&bio trgovinama te odabranim ljekarnama i trgovinama zdrave hrane.

Dr Hauschka Tonirana dnevna krema

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location