Username *
Password *
Remember Me

Po prvi puta u kozmetici Nuxe je u liniji Nuxuriance Ultra uspio enkapsulirati aktivne molekule dragocjenog cvijeta šafrana i aktivne stanice bugenvilije kako bi ojačao njihovo sinergijsko djelovanje (3 nova NUXE patenta).
Proces je inspiriran medicinskom terapijom: oslobođene u svim, čak i najdubljim slojevima epiderme, bi-floralne stanice šafrana i bugenvilije ciljano pomažu stimulirati stanice kože kontinuirano tokom 12 sati.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

 NuxurianceUltra 0 line cr


Linija Nuxuriance sadrži serum, kreme za lice i kremu za područje oko očiju
Za razliku od ‘tradicionalnih’ botaničkih stanica koje su ekstrahirane iz jedne jedinstvene biljke, nove bi-floralne stanice u Nuxuriance Ultra liniji rezultat su ultimativnog tehnološkog postignuća Laboratorija NUXE: enkapsulacije aktivnih molekula iz dragocjenog cvijeta šafrana u molekulu cvijeta bugenvilije, kako bi se dobilo iznimno učinkovito, ciljano i kontinuirano djelovanje.
Bi-floralne stanice djeluju na identičan način: znanstveni testovi pokazali su da one ciljaju bazalni sloj epiderme tj. dio gdje stanice nastaju, te otpuštaju svoj aktivni sadržaj kontinuirano tijekom 12 sati, kako bi omogućile dugotrajno djelovanje na metabolizam epidermalnih stanica.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location