Username *
Password *
Remember Me

Anti-age njega dobila je novi adut koji stiže iz slavne francuske kuće Novexpert: predstavljen je Booster serum s vitaminom C, vitaminsko osvježenje za kožu koje kombinira francuski i japanski vitamin. U samo jednoj bočici nalazi se čak 25 % vitamina C. Ta nevjerojatno visoka koncentracija vitamina C, zahvaljujući patentima kuće Novexpert, zadržava stabilnost i nekoliko mjeseci nakon otvaranja. Booster serum dugotrajno hrani kožu, vraća joj sjaj i ima superioran anti-age učinak jer djeluje na sintezu kolagena.  

Booster serum s vitaminom C 3

„Novexpert postavlja nove granice i trendove jer su naši kozmetički proizvodi bez ijednog dodanog kemijskog sastojka. Booster serum s vitaminom C je revolucionaran proizvod u čijem smo sastavu posebnim patentima uspjeli sačuvati čak 25 % vitamina C koji je iznimno osjetljiv na vanjske utjecaje. Vitamin C trebao bi biti temelj svakodnevne njege kože jer joj vraća ljepotu i iznutra i izvana. Francuska ljepota uz Booster serum s vitaminom C sada dobiva potpuno novo značenje, novu blistavost i dubinu“, izjavio je Cyrille Tellinge, idejni začetnik Novexperta i njegov glavni vizionar.  

Judita Frankovic i Cyrille Telinge
Obožavateljica seruma s vitaminom C Judita Franković i Cyrille Telinge na Novexpert Boost Day-u  u kući arhitekture ORIS u Zagrebu


Novexpert znanstvenici dolaze iz različitih  stručnih područja kao što su biologija kože, fitoterapija, zelena kemija i dermatologija te razvijaju vrhunske proizvode za njegu, beskompromisne kvalitete. Zahvaljujući brojnim patentima svi proizvodi kozmetičke kuće Novexpert su 100 % prirodni, u potpunosti bez kemijskih sastojaka. Način izrade i djelovanja hvaljenog Booster seruma s vitaminom C predstavio je Cyrille Telinge.

Cyrille Telinge 2Novexpert event