Username *
Password *
Remember Me

Najpoznatiji lanac ljekarni i specijaliziranih prodavaonica Farmacia krenuo je prošli tjedan s radionicama aromaterapije: zanimanje i odaziv je odličan, na radionicu su se prijavili oni s iskustvom u aromaterapiji ali i početnici. Povratne informacije su izvrsne – svima je drago što mogu naučiti nešto novo, objavila je Farmacia.

farmacia mini skola aromaterapije 12
Foto: Maja Gros


Tema radionice u ovom kvartalu bila je Mini škola aromaterapije.
Sudionicima se približio pojam aromaterapije, eteričnih i biljnih ulja, načini dobivanja, definicija kvalitetnog eteričnog ulja i kako ga prepoznati. Osim toga, saznali su kako se koriste, kako djeluju te načini kojima mogu izvući maksimum iz ulja. Tijekom radionice naglasak je bio na primjenu eteričnih ulja kroz inhalacije i difuzere. Olfaktorno su sudionici upoznati s nekoliko najvažnijih eteričnih ulja prve pomoći, te isto tako i biljnih ulja. Svi polaznici dobili su i prezentaciju radionice te su imali mogućnost kupnje Pranarom eteričnih ulja i biljnih ulja uz popust od 10%.

farmacia mini skola aromaterapije 2


U idućem kvartalu (travanj, svibanj, lipanj) tema radionice bit će AROMATERAPIJOM PROTIV CELULITA i PRIRODNI REPELENTI. Korištenjem eteričnih ulja u kombinaciji s biljnim uljima, sudionicima ćemo objasniti kako eterična ulja djeluju na razgradnju celulita.

Termine narednih radionica u Farmaciji objavit ćemo uskoro.

Kako je nastala aromaterapija?
Jedna od najznačajnijih karakteristika eteričnih ulja je miris. Upravo zahvaljujući tome, a i našoj opijenosti te opsesiji mirisima, razvijena je aromaterapija. Mirisne molekule preko organa njuha i vomeronazalnog organa bitno utječu na naše raspoloženje, fokus, ponašanje u okolini. Stoga je i jasna činjenica da težimo aroma-masažama, mirisnim kupkama, osvježenju prostora upravo eteričnim uljima
.

farmacia mini skola aromaterapije 1farmacia mini skola aromaterapije 4farmacia mini skola aromaterapije 3farmacia mini skola aromaterapije 6farmacia mini skola aromaterapije 9farmacia mini skola aromaterapije 10farmacia buzin3farmacia buzin2

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location