Username *
Password *
Remember Me

Mirisi, kao važan sastojak formula za njegu tijela, u proljeće dolaze u nekim nježnijim tonovima – Caudalie Divine ekskluzivna linija donosi pravi ljetni feeling svojim mekim esencijama i sastojcima. Ovih dana javlja se i Dr. Organic sa svojom novom linijom na bazi puževog gela, vrlo popularnog u svijetu anti-age preparative. Hit su i sređene obrve - Titania Eyelash and Eyebrow colour effect novi je proizvod za kućno bojanje i sređivanje obrva.

Caudalie Divine cr

Caudalie Divine ekskluzivna je linija za njegu tijela koja se sastoji od četiri ključna proizvoda: piling za tijelo uklonit će svu nečistoću i pripremiti kožu za daljnju njegu, ulje će osigurati koži neophodnu vlažnost i omekšati je, tonirani losion podarit će prirodno osunčani ten bez izlaganja suncu, a Divin parfem zaokružit će cijelu priču svojim opojnim cvjetno – drvenim mirisnim notama. Divine linija nudi piling (150 ml, 176), ulje (100 ml, 228), tonirani losion (100 ml, 193 kn) i parfem (50 ml, 319 kn). Caudalie Divine liniju za tijelo možete pronaći u Farmacia ljekarnama, svim bolje opskrbljenim ljekarnama i u Mülleru na odjelu prirodne kozmetike.

snail gel dr organic


Potaknuti brojnim znanstvenim otkrićima o nevjerojatnim svojstvima puževog sekreta, stručnjaci brenda Dr. Organic, poznatog po holističkom pristupu zdravlju  te proizvodima za tijelo koji su jednako prirodni i organski, razvili su Snail Gel, revolucionarni proizvod za njegu kože sa nevjerojatnim učinkom obnove i hidratizacije kože.
Dr. Organic Snail Gel jedini je gel od puževe sluzi koji ujedinjuje sekret puža Helix Aspersa Muller, jedinstveni sekret koji pužu služi za bržu regeneraciju oštećene kućice i kože, s visokom razinom umirujućih polisaharida i organskim sokom listova aloe vere bogatog  hranjivim tvarima. U kombinaciji s patentiranom mješavinom eteričnih ulja i natrijeva hijaluronata, prirodnog materijala koji se koristi u farmaceutskoj industriji zbog visokoučinkovitih hidratacijskih svojstava, Snail Gel ima jedinstven učinak hidratacije, umirivanja kože i sprečavanja starenja. Organic snail gel (50 ml, 199,90 kn), Moisture Mask (10 ml, 24,90 kn), hidratantna krema za lice (50 ml, 199,90 kn).

 

FC05004-5 AW Inhalt

Titania Eyelash and Eyebrow colour effect za bojanje obrva i trepavica dolazi u dvije nijanse – crna i smeđa. Pakiranje sadrži 5 ml bočica Solution 1, 5ml tuba gela u boji 2, 1 četkica za obrve, 2 štapića od vate, 10 zaštitnih papirića i upute za korištenje. Cijena 49,90 kn, Dm, Spar…