Username *
Password *
Remember Me

Farmacia još jednom dokazuje kako prati sve svjetske trendove u beauty kategoriji. Od danas u određenim Farmacia ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama možete pronaći originalni BEAUTY BLENDER, već neko vrijeme najpopularniji pribor za nanošenje šminke i podloge. Proizvod koji je zbog svoje učinkovitosti i kvalitete oduševio žene diljem svijeta moguće je od sada nabaviti u vodećem lancu ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u Hrvatskoj, Farmaciji.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

beauty blender

Što je to Beauty Blender?
Radi se o maloj spužvici elipsastog oblika koja se koristi za apliciranje i blendanje šminke na licu. Napravljena je od posebnog materijala i radi toga odlično prianja na lice, ostavlja optimalno šminke, odnosno pudera i podloge te se lako pere i održava. Ne upija make-up, već on ostaje na površini spužvice.

Kako koristiti Beauty Blender?
Prije upotrebe Beauty Blender treba navlažiti (namočiti i iscijediti). Lice nakon nanošenja teksture djeluje prirodno, pokriveno je s optimalno šminke. Upravo je to jedna od najvećih prednosti Beauty Blendera – čini lice prirodnijim, skladnim, ten je ujednačen jer je način apliciranja jedinstven.

Tko je izmislio Beauty Blender?
Autorice ove super-spužvice su holivudske vizažistice Rea Ann Silva i Veronica Lorenz koje su ovim dodatkom  željele omogućiti jednostavnije nanošenje takozvanog nevidljivog make-upa. Nisu ni pomišljale da bi spužvica mogla postati svjetski hit.

Beauty Blender odgovara svim tipovima kože jer je materijal od kojeg je napravljen antialergijski, bez latexa.

 

beauty blender original