Username *
Password *
Remember Me

Shopping tjedan u režiji Farmacie i Glorie počinje 7. travnja: u novom broju popularnog tjednika pronaći ćete kupon s popustom na vrhunske dermokozmetičke brendove te dodatke prehrani. Usput - ne zaboravite na kremu sa zaštitnim faktorom i omiljenu formulu za jačanje imuniteta! A možda želite novu kremu za područje oko očiju?

FARMACIA - koja mi je najbliža?

Od 7. do 13. travnja 2016. popust će u Farmaciji, uz Glorijin kupon, na brendove (vidi dolje listu) biti čak 30 %, a u subotu pri kupnji uz American Express karticu popust se spušta na 40 %! Popusti se mogu ostvariti na svim Farmacia prodajnim mjestima.

FARMACIA 22


Provjerite koji su sve brendovi na popustu i pripremite se za odličan shopping!

- Vichy
- Bioderma (osim rođendanskih i promo-pakiranja)
- La Roche-Posay
- Avene
- A-Derma
- Cetaphill
- Excipial kids


- Dr.Brandt

- Lierac
- Skincode
- Aminogenesis
- Serazena
- L'Erbolario
- Weleda
- S Fresh
- Phyto
- Klorane
- Melem


- Guam
- Elancyl
- Bio Oil 125 ml
- Sensilab
- Dietpharm
- Multipower - Formula 80 svi okusi i pakiranja (osim čokolade 510 g) i L-carnitin ampule 20x25ml - originalno pakiranje
- Biopotent
- Marsovci
- Yasenka

Napomena: popusti na kuponingu neće vrijediti za promo pakiranja brendova Bioderma, Vichy, La Roche-Posay, Avene, A-Derma i Klorane.

 

FARMACIA 23FARMACIA 26FARMACIA 4

FARMACIA 1FARMACIA 3FARMACIA 5FARMACIA 7FARMACIA 8

FARMACIA 9FARMACIA 11FARMACIA 12FARMACIA 13FARMACIA 14FARMACIA 15FARMACIA 17FARMACIA 27FARMACIA 28FARMACIA 30FARMACIA 31FARMACIA 40FARMACIA 42FARMACIA 50FARMACIA 53FARMACIA 227

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.