Username *
Password *
Remember Me

Borci protiv preuranjenog starenja kože su, među ostalima, i ekskluzivna vanilija s Madagaskara, zatim vitamin C i retinol – spomenute aktivne sastojke otkrivamo u linijama Chanel Sublimage i La Roche-Posay. Spomenute kuće donose i nove čistače – LRP predlaže smirujući gel za svakodnevno pranje Lipikar Lavant, dok Chanel nudi Le Bi-phase za skidanje šminke. Tu je i nešto za sunce - nova generacija Chanelovih UV Essentiel krema.

chanel sublimage2

Chanel slavi deset godina linije Sublimage koja ne bi mogla postojati bez rijetke i dragocjene Vanille Planifolie s Madagaskara. U deset je godina prodano čak 1.6 miliona Sublimage krema, otprilike jedna na minutu. Istraživanja koja Chanelovi stručnjaci proizvode kako bi ostvarili što bolje rezultate u anti-age kategoriji, posvećena su posebnim karakteristikama vanilije – ovaj cvijet ima visokovrijedne molekule koje se regeneriraju, a sakrivene su u njezinom samom srcu.

Chanel-Sublimage-4

Ove godine stručnjaci su predstavili novu tehnologiju, Chrono-extraction koja olakšava proces obogaćivanja kreme najvrjednijim ekstraktima koje Vanilla Planifolia sadrži – njihova je uloga da potiču staničnu aktivnost i usporavaju procese starenja kože. Cijena Sublimage krema je 2.425 kn.

HBS-Chanel-Sublimage-2016-cover

 

La Roche-Posay nudi odgovor na problem starenja osjetljive kože: linija Redermic sadrži kombinaciju retinola i vitamina C prilagođenog za osjetljivu kožu.

Redermic C za lice i Redermic C za oči sadrži čisti, pojačani vitamin C koji djeluje na bore, čvrstoću i ujednačen ten osjetljive kože lica. Proizvod ublažava znakove starenja kože: ispravlja duboke bore, ujednačava ten i smanjuje crvenilo. Zahvaljujući čistom vitaminu C, koža odmah djeluje čvršće i punije. Sadrži i fragmentiranu hijaluronsku kiselinu za učinak zaglađivanja te Madecassoside, Neurosensine i termalnu vodu La Roche-Posay. Cijene: krema za lice 262,18, krema za oči 222,41.

REDERMIC-C Tube-Soin-40ml-FRGB-det

Redermic R za lice i Redemic R za oči je prvi La Roche-Posay retinol za osjetljivu kožu: ovaj intenzivan korektivni koncentrat ispravlja kliničke znakove fotostarenja poput naglašenih bora, preuranjenih staračkih pjega i grube kože s neujednačenim tenom. Retinol je dermatološki standard u borbi protiv fotostarenja koji stimulira sintezu kolagena i elastina te tako vidljivo smanjuje dubinu bora. Ako kremu koristite ujutro preporuka je korištenje kreme sa zaštitnim faktorom (najmanje 15) nakon toga. Cijene: krema za lice 266,50, krema za oči: 230,22 kn.

REDERMIC-R Tube-Correcteur-30ml-FRGB-det

 

Chanel Le Bi-phase Visage i Demaquillant intense za oči kombiniraju dva morska ekstrakta koji čiste i kožu čine otpornom na svakodnevno zagađenje koje dolazi iz okoline. Plava mikro-alga prepoznata je kao jedan od najboljih boraca kad je riječ o čistačima, a osim toga čuva osnovne funkcije kože kao što su zaštita i obrambeni mehanizam. Tu je i sastojak marine salicornia koji ima zavidnu sposobnost reguliranja rezervi vlage. Formula povećava sposobnost kože u zadržavanju vlage te osnažuje barijeru kože. Čistači su dvofazni, treba ih protresti prije uporabe. Proizvodi stižu početkom ljeta.

chanel le bi phase

 

Lipikar gel Lavant smirujući je gel za svakodnevno pranje kože s La Roche- Posay termalnom vodom. Sadrži niacinamid koji pomaže kod smirivanja kože i obnavljanja kožne barijere, karite maslac i glicerin koji vraćaju ugodu koži i obnavljaju lipide te termalnu vodu s umirujućim, omekšavajućim i antioksidacijskim svojstvima. Ne iritira oči, ne sadrži paraben niti sapun te ima neutralan PH. Pogodan je za vlasište beba i intimno područje. Cijena: 200ml 49,22 kn.

LrpLipikarGelLavant400ml-F


Chanel UV Essentiel koži na suncu pruža dvostruku zaštitu: specijalnom kombinacijom UV filtera koji štite od svih tipova UV zraka te na koži rade štit, te kompleksom koji iznutra čuva stanice kože i potiče njihovu obrambenu funkciju. Ova ekskluzivna formula osnažuje kožu kako bi efektno i što dulje očuvala svoju mladolikost. Kreme su dostupne u varijantama sa SPF 30 odnosno 50. Formule su lagane i mogu se koristiti tijekom cijelog dana, također i kao podloga za šminku. Proizvodi stižu početkom ljeta.

chanel uv essentiel

chanel