Username *
Password *
Remember Me

Anti-age kozmetika i zaštitni faktor usko su povezani – zaštita će se pobrinuti da ten ostane ujednačen i mladolik, a koža mekana i udobna. Predlažemo Eucerin Sun fluid kremu za lice sa zaštitnim faktorom 50: radi se o superiornoj anti-age foto zaštiti od sunca za sve tipove kože lica, s visoko učinkovitim širokospektalnim sustavom filtera SPF 50 i biološkom staničnom zaštitom (licocalcon i alfa glukozil rutin). Fluid je nekomedogen, bez parfema i parabena te sadrži visoko i nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu koja intenzivno hidrira kožu te  redovitom uporabom pruža vidljiv anti-age učinak lica i dekoltea. (Cijena: 132 kn)

FARMACIA - koja mi je najbliža?

eucerin-sun-fluid-anti-age-50-ml 217373

Koji ste fototip?
Fototip 1: Svijetla koža i oči, svijetla ili crvena kosa. Koža tamni vrlo
sporo, osjetljiva je, vrlo podložna opeklinama. Vaša koža sposobna je
sama se zaštititi od sunca, bez uporabe sredstava za zaštitu, punih 5-10
minuta. Nakon toga neizbježne su opekline. Prvih dana sunčanja koristite zaštitne faktore 50, a nakon toga dopušteni su oni s oznakom 30.
Fototip 2: Svijetla koža, plava kosa. Koža sporo tamni, vrlo je podložna opeklinama. Samozaštita vaše kože traje 10-20 minuta. Koristite zaštitni faktor 50, a potom prijeđite na 30.
Fototip 3: Umjereno tamna koža, kestenjasta kosa, rijetko se jave opekline. Samozaštita kože traje 20-30 minuta. Vašoj koži treba zaštitni faktor 30 u prvim danima sunčanja, a potom faktor 20.
Fototip 4: Tamna koža i kosa. Koža brzo tamni bez opeklina. Samozaštita kože traje 30-40 minuta. Prvih dana sunčanja odaberite faktor 20, a potom 15.

Kako tumačiti SPF?
Oznake SPF na pakiranjima sredstava za sunčanje govore nam samo o filtriranju UVB zraka, koje uzrokuju opekline. Pažnju treba obratiti na brojeve iza tih oznaka koji nam pokazuju koliko dulje možemo boraviti na suncu zahvaljujući zaštitnom sredstvu, a da se na koži ne jave crvenilo i opekline. No, prije svega važno je poznavati vlastiti fototip.

nationaltrust 202610261625758013 cr