Username *
Password *
Remember Me

U fokusu A-Derma Protect linije, predstavljene jučer u zagrebačkom Velvetu, pružanje je zaštite fragilnoj, osjetljivoj i krhkoj koži. Za razliku od ostalih tipova kože, fragilna koža zbog narušene funkcije barijere vrlo burno reagira na vanjske utjecaje (hladnoća, toplina, onečišćenje okoliša, neprilagođeni kozmetički proizvodi, voda, sapun...), što još više oslabljuje i narušava njezine obrambene sposobnosti.

A-Derma Protect linija proizvoda cr


- A-Derma linija je ekspert za zaštitu i njegu fragilne kože, a svoju učinkovitost duguje duguje Rhealba zobi, jedinstvenoj biljci čije blago djelovanje pruža fragilnoj koži potrebnu njegu i zaštitu. Iz bijele čiste zobi, selekcionirane među više od 80 sorti, izdvojili su dragocjene djelatne tvari, za dobrobit kože koja je u potrazi za nježnim i umirujućim djelovanjem. Upravo je sunce jedan od glavnih uzročnika fragilnosti kože, pa će pod utjecajem UV zraka normalna koža postati fragilna, a fragilna još više oslabljena – objasnila je Mihaela Vidiček A-Derma brend menadžerica.
Unutar A-Derma Protect linije predstavljena je i AD krema prilagođena potrebama zaštite odrasle i dječje kože sklone atopiji. Ultra-sigurna formula (bez alkohola, parabena, parfema, oktokrilena, cinamata, fenoksietanola) odlične podnošljivosti obogaćena je emolijentnim kompleksom.

Mihaela Vidiček A-Derma brend menadžerica i Vanja Kalinović Pierre Fabre edukatorica
Mihaela Vidiček, A-Derma brend menadžerica i Vanja Kalinović, Pierre Fabre edukatorica


A-Derma Protect linija sastoji se od 4 proizvoda (samo u ljekarnama):
- fluid za normalnu do mješovitu fragilnu koža odraslih (40ml, 108 kn),
- krema za normalnu do suhu fragilnu kožu odraslih, (40 ml 108 kn),
- AD krema za kožu djece i odraslih sklonih atopiji (150 ml, 217 kn)
- AH obnavljajući losion nakon sunčanja za fragilnu kožu djece i odraslih (250 ml 178,99 kn). 

A-Derma Protect AD crA-Derma Protect AD  A-Derma Protect AH cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location