Username *
Password *
Remember Me

Imate li mješovitu, masnu ili osjetljivu kožu sklonu alergijama? Predlažemo Daylong Ultra gel SPF 30 koji učinkovito štiti od UVA i UVB zračenja, sprječava oštećenja od sunca i pojavu znakova preranog starenja kože te je idealan za spomenute tipove kože. Formula je lagana, vodootporna i otporna na znojenje.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

Daylong Ultra Gel SPF 30

Cijena: Daylong ultra gel SPF 30 117,78 kn

 

Pravilno zaštitite kožu!
Više od trećine ljudi koji se sunčaju završe s opeklinama od sunca jer nanesu zaštitno sredstvo samo jednom zaboravljajući da se zaštita troši plivanjem (čak i vodootporna), znojenjem i u kontaktu s odjećom. Istraživanja pokazuju da su opekline mnogo češće kod osoba koje su zaštitu obnavljale svaka dva i pol sata, u usporedbi s onima koji su to činili svakih sat vremena.


Izaberite pravu kremu ovisno o fototipu - evo kako otkriti koji ste.
• Fototip 1: Svijetla koža i oči, svijetla ili crvena kosa. Koža tamni vrlo
sporo, osjetljiva je, vrlo podložna opeklinama. Vaša koža sposobna je
sama se zaštititi od sunca, bez uporabe sredstava za zaštitu, punih 5-10
minuta. Nakon toga neizbježne su opekline. Prvih dana sunčanja koristite zaštitne faktore 50, a nakon toga dopušteni su oni s oznakom 30.
• Fototip 2: Svijetla koža, plava kosa. Koža sporo tamni, vrlo je podložna opeklinama. Samozaštita vaše kože traje 10-20 minuta. Koristite zaštitni faktor 50, a potom prijeđite na 30.
• Fototip 3: Umjereno tamna koža, kestenjasta kosa, rijetko se jave opekline. Samozaštita kože traje 20-30 minuta. Vašoj koži treba zaštitni faktor 30 u prvim danima sunčanja, a potom faktor 20.
• Fototip 4: Tamna koža i kosa. Koža brzo tamni bez opeklina. Samozaštita kože traje 30-40 minuta. Prvih dana sunčanja odaberite faktor 20, a potom 15.