Username *
Password *
Remember Me

Obnavljanje zrele kože obećava ruža kao glavni sastojak nove Dr. Renaud linije koja je predstavljena jučer u zagrebačkom Martimexu koji je ujedno postao ekskluzivni zastupnik ovog prestižnog francuskog beauty brenda. Osim maloprodajnih proizvoda u ponudi su i kozmetički tretmani koji se ekskluzivno mogu isprobati u Beauty Clinic Martimexu (Vlaška 70b, Ilica 73).

 Dr. Renaud event

Kozmetički brend Docteur Renaud nastao je 1947  g. kad je doktor kemije i opće medicine Louis Renaud odlučio stvoriti svoju prvu liniju za njegu. Vođen strašću prema kemiji te željom da žene učini lijepim i njegovanim stvara kreme na prirodnoj bazi voća, povrća i ostalog bilja. Vjerovao je da jednaku pažnju treba posvećivati onome što jedemo, ali i onome čime se njegujemo te stavljamo na kožu. Danas brend u sastavu svojih proizvoda koristi ekstrakte više od 100 različitih biljaka.

 Orianne Chatellier-Area Manager
Orianne Chatellier, Area Manager


Danas Docteur Renaud proizvodi usmjereni su  prema korištenju organskih sastojaka, paraben free formuli te uklanjanju umjetnih boja.
Proizvodi iz portfelja Docteur Renaud sadrže patentirane phyto-endorphine. Endorfin je enzim koji organizam luči prilikom tjelovježbe, vođenja ljubavi, smijeha, imaju povoljni utjecaj na stanje kože zbog čega je ona blistava i zdrava. U svom portfelju ima više bestsellera kao što su linija za hidrataciju Malina (Raspberry), anti-age linija Iris te BB kreme. Osim njih tu su i linija za pročišćavanje Limeta (Lime),  blistavost Mrkva (Carrot), za osjetljivu kožu Kamilica Azulene (Cammomile Azulene), za suhu kožu Kokos (Coconut), protiv prvih bora tu je linija Jabuka (Apple), za posvjetljivanje kože Dud (Mulberry) te linija proizvoda za tijelo od grejpa.

 

Rose - Contour YeuxRose - Creme RepulpanteRose - Huile Demaquillante

Dio nove linije na bazi ruže koju nadopunjuje i nekoliko profi formula za tretmane u salonima. 

 

Modele cabine 02 creme RoseEprouvettes roseMadala Gamme Rose