Username *
Password *
Remember Me

Imate li mješovitu, masnu ili osjetljivu kožu sklonu alergijama? Predlažemo Daylong Ultra gel SPF 30 koji učinkovito štiti od UVA i UVB zračenja, sprečava oštećenja od sunca i znakove preranog starenja kože. Daylong linija proizvoda pruža učinkovitu zaštitu od sunca i njegu za sve tipove kože. Formule su vodootporne i otporne na znojenje.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

monsoon 61170955570846

Pravilno zaštitite kožu!

Više od trećine ljudi koji se sunčaju završe s opeklinama od sunca jer nanesu zaštitno sredstvo samo jednom zaboravljajući da se zaštita troši plivanjem (čak i vodootporna), znojenjem i u kontaktu s odjećom. Istraživanja pokazuju da su opekline mnogo češće kod osoba koje su zaštitu obnavljale svaka dva i pol sata, u usporedbi s onima koji su to činili svakih sat vremena.

Cijena: 117,78 kn.

Daylong Ultra Gel SPF 30

Izaberite pravu kremu ovisno o fototipu. Evo kako otkriti koji ste.
• Fototip 1: Svijetla koža i oči, svijetla ili crvena kosa. Koža tamni vrlo

sporo, osjetljiva je, vrlo podložna opeklinama. Vaša koža sposobna je

sama se zaštititi od sunca, bez uporabe sredstava za zaštitu, punih 5-10

minuta. Nakon toga neizbježne su opekline. Prvih dana sunčanja koristite zaštitne faktore 50, a nakon toga dopušteni su oni s oznakom 30.

• Fototip 2: Svijetla koža, plava kosa. Koža sporo tamni, vrlo je podložna opeklinama. Samozaštita vaše kože traje 10-20 minuta. Koristite zaštitni faktor 50, a potom prijeđite na 30.

• Fototip 3: Umjereno tamna koža, kestenjasta kosa, rijetko se jave opekline. Samozaštita kože traje 20-30 minuta. Vašoj koži treba zaštitni faktor 30 u prvim danima sunčanja, a potom faktor 20.

• Fototip 4: Tamna koža i kosa. Koža brzo tamni bez opeklina. Samozaštita kože traje 30-40 minuta. Prvih dana sunčanja odaberite faktor 20, a potom 15.

Masna i osjetljiva koža trebaju posebnu njegu, naročito na suncu - rješenje je lagana gel formula Daylong Ultra gel SPF 30 koji učinkovito štiti od UVA i UVB zračenja, sprječava oštećenja od sunca i znakove preranog starenja kože te je idealan za spomenute tipove kože.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location