Username *
Password *
Remember Me

Predstavljamo novu Ducray Keracnyl liniju koja pruža potpuni program za kožu sklonu nepravilnostima.  
Po prvi puta primijenjena, patentirana inovacija Dermatoloških laboratorija Ducray Myrtacine, srce je linije Keracnyl. Taj 100% prirodi djelatni sastojak, izoliran iz lišća mediteranske biljke mirta djeluje na glavnog uzročnika upale u problemu nastanka akne, a to je bakterija P .acnes. Jedini je patentirani djelatni sastojak koji ciljano djeluje na biofilm P. acnes. Na taj način, Myrtacine može spriječiti otpornost bakterije te pospješiti djelotvornot terapije.

Visuel Keracnyl 2013


Keracnyl je rješenje kod svih oblika masne kože s nepravilnostima. Naći ćete odgovor za probleme masne kožu sa sjajnom, masnom T-zonom,  miteserima i  prištićima, ali i  upalnim promjenama sa ili bez anti-akne terapije.
Glavna zadaća Keracnyl proizvoda je uklanjanje  nepravilnosti, ali i bolje podnošenje terapije. Teksture proizvoda predstavljaju pravi galenski zazov; hidratantne, matirajuće, vrlo ugodne za primjenu. S obzirom na jedinstvenu, inovativnu formulu te ugodne raskošne teksture, Keracynl će ispuniti sva Vaša očekavanja. Uvjerite se da je Kerancyl novi saveznik kože s nepravilnostima za vrijeme koje dolazi!

 

acne-prone keracnyl-treatments pp-new GV Photo Keracnyl PP New Generation Tubeducray-keracnyl-control-24604 crskin-care acne-prone-skin keracnyl-hygiene Foaming-gel-NG GV FR Foaming-gel-200ml-311369

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location