Username *
Password *
Remember Me

Prestižan francuski brend Caudalie i slavni američki dizajner Jason Wu ostvarili su predivnu suradnju: Caudalie Beauty Elixir inovativna je i luksuzna maglica za toniranje lica koja fiksira šminku te pruža instant sjaj svim tipovima kože. Sada je odjevena u elegantni outfit! Formula ujedno smanjuje vidljivost pora i dugotrajno hidratizira.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

B.elixir J.Wu 1. cr


Ovaj prirodni, svestrani proizvod može se primijeniti ujutro i navečer kao toner nakon čišćenja. Koristili su ga i na modnoj reviji Jasona Wua kako bi fiksirali make-up modelima kao i prije nanašanja šminke.

Od sastojaka tu je samo ono najbolje: benzoin umiruje kožu, ulje ružmarina daje energiju, a matičnjak i paprena metvica stimuliraju regeneraciju kože. Cvijet naranče omekšat će put, ruža će osigurati sjaj i vlagu, dok će nezaobilazan ekstrakt grožđa omogućiti dugotrajnu hidrataciju. Formula nema parabena, sulfata ni ftalata.

Bočica je odjevena u elegantnu čipku, stilski potpis Jasona Wua.
- Ovaj eliksir besprijekoran je proizvod – Caudalie i ja imamo nešto zajedničko, a to je naglasak na luksuz i detalje. Kad sam odijevao bočicu, razmišljao sam o profinjenosti i sofisticiranosti – izjavio je Jason Wu.

 jasonwu-caudalie-5jason wu - caudalie 3