Username *
Password *
Remember Me

Novosti su na strani nježnosti – Chanel donosi Sublimage Le Teint i N°5 ulje za tijelo, dok Dior lansira svoj legendarni Dreamskin Perfect Skin Cushion koji dolazi u dvije nijanse.

MA2015 09 0017 cr


Pakiran je u staklenki kao i krema: Sublimage Le Teint iz Chanela ima Sublimage tehnologiju koja je sada lagano obojana i smještena u sferu podloga i pudera. Radi se o laganoj toniranoj anti-age kremi.

Chanel je nedavno proslavio deset godina linije Sublimage koja ne bi mogla postojati bez rijetke i dragocjene Vanille Planifolie s Madagaskara. U deset je godina prodano čak 1.6 miliona Sublimage krema, otprilike jedna na minutu. Istraživanja koja Chanelovi stručnjaci proizvode kako bi ostvarili što bolje rezultate u anti-age kategoriji, posvećena su posebnim karakteristikama vanilije – ovaj cvijet ima visokovrijedne molekule koje se regeneriraju, a sakrivene su u njezinom samom srcu.

PA2016 01 0002 cr

Chanel N°5 the body oil nudi doživljaj prepun užitka – prepoznatljivi, legendarni miris na koži ostaje satima i otkriva svoj nježan karakter. Ujedno hidratizira i njeguje kožu.

 

S297-CT-CUSHION-16-Cushion-fleurs-01H F39 LR cr

Dior Dreamskin Perfect Skin Cushion je formula između pudera i kreme, u kući navode da je čak 80 % proizvoda skincare. Naime, puder je evoluirao baš kao i aplikator koji je sada hit – cusion se polako uvlači i u svijet rumenila. Cusion, naime, omogućuje ravnomjerno apliciranje teksture na lice i daje mu prirodan izgled. Ujedno štedi formulu jer ona ne ostaje na kistu ili prstima. Kod nas stižu dvije nijanse ovog divnog proizvoda, a cijena mu je 617 kn.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location