Username *
Password *
Remember Me

- Činjenicu da moram usporiti uvidio sam kad sam sinu čitao knjigu prije spavanja i počeo preskakati stranice... tata, pa zar Snjeguljica ima samo 3 patuljka, gdje su ostali? – nasmijao je publiku na nedavnom predstavljanju Vichy Slow Âge proizvoda poznati pisac i predavač Carl Honore. I stvarno, čovjek ima pravo, u svakodnevici je dobro malo stati na kočnicu jer brzina nam je postala drugo ime za stvarnost. Ovoj filozofiji se priklonio Vichy koji je u sklopu predavanja predstavio novi proizvod.

Carl Honore spisatelj i predavač cr

- Vichy je za razvoj novog proizvoda postavio izazov i pitanje - možemo li njegom usporiti starenje kože? Potaknut novim znanstvenim spoznajama na području ekspozoma  (exposome) i filozofijom sporog pokreta i načina života,  Vichy je razvio novi proizvod Slow Âge. To je prva Vichy dnevna njega koja djeluje na znakove starenja kože u nastajanju. Tri snažna aktivna sastojka objedinjena su u dnevnoj njezi sa SPF 25: ekstrakt korijena bajkalske kapice antioksidacijskog djelovanja, probiotički sastojak bifidus  koji jača barijeru kože i Vichy mineralizirana termalna voda, zajedno za vidljivu promjenu predvidljivog tijeka starenja kože - objavio je brend.

17478 VISUEL SLOW AGE CUP cr

Posljednjih desetak godina, točnije od 2005. godine profesor Christopher Wild, predstavio je novi koncept u kojem se naglašava obostrani utjecaj unutrašnjih i vanjskih čimbenika u procesu starenja kože, jednim imenom naziva se Ekspozom. Koncept predstavlja holistički pristup i pogled općenito na zdravlje, uključujući i kožu. Predstavlja kumulativnu mjeru utjecaja vanjskih čimbenika i posljedičnih bioloških odgovora i podrazumijeva skupni utjecaj okoline, prehrane, navika kao što su pušenje, endogenih procesa i općenito lifestylea. Vichy je prva kozmetička robna marka koja uključuje u svoja istraživanja novi znanstveni teritorij ekpozoma. Naime, samo 20% starenja kože je posljedica genetskih čimbenika, stoga je jako bitno za prevenciju starenja kože, da upoznamo i djelujemo na  ostalih 80% vanjskih čimbenika koji utječu na starenje kože, a obuhvaća ih ekspozom.

 

Iva Šulentić Carl Honore Dario Scaglia i Vesna Manestar
Iva Šulentić, Carl Honore, Dario Scaglia i Vesna Manestar iz Vichyja

Vichy006Vesna Manestar direktorica marketinga Vichy

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location