Username *
Password *
Remember Me

Osjetljiva je koža za neke faza, za druge konstanta, a naročito aktivno reagira usred promjena sezone. Tri su načina koja smanjuju ove probleme: korištenje micelarne vode za čišćenje lica, takozvana sterilna kozmetika bez konzervansa i IPL tehnologija za odstranjivanje dlačica, umjesto britvica koje doslovno ranjavaju kožu.

accessorize 61172872521323
Foto: Accessorize, prshots


1 Micelarna voda za sve tipove kože, idealna je za osjetljivu kožu. Sadrži prirodni kompleks koji kombinira probiotike (Lactobacillus casei i Lactobacillus acidophilus) s botaničkim medom kako bi očuvao mikrofloru kože i ojačao njenu prirodnu barijeru (Lierac Demaquillant Douceur).

lierac


2 Sterilna kozmetika bez konzervansa - inovativno pakiranje koje ne dopušta ulazak stranih tvari
- Zahvaljujući jedinstvenom načinu proizvodnje sterilne kozmetike, patentirane tehnologije od strane francuske farmaceutske tvrtke Pierre Fabre, možemo se usredotočiti na esencijalne potrebe svih tipova i stanja koža bez obzira jesu li osjetljive ili ne - sterilna kozmetika jamči formule koje su apsolutno bez konzervansa i/ili tvari koje djeluju kao konzervansi - objavio je Avene. Avene Tolérance Extrême formula oslobođena je od svega suvišnog i ograničena na maksimalno 7 sastojaka potrebnih za svakodnevnu iznimnu hidrataciju  i umirenje.

Tolerance Extreme emulzijaTolerance Extreme krema

3 Idealno rješenje za osjetljivu kožu, u borbi protiv dlačica, je IPL tehnologija koja se može primijeniti na cijelom tijelu. Kućna varijanta dolazi u jednostavnoj Philips Lumea verziji, iako te tretmane možete raditi i u dermatološkim ordinacijama. Nakon tri tretmana otpadne čak 85 % dlačica, pa ih nema čak par mjeseci, što zapravo ovisi o ritnu rasta vaših dlačica. Oprez kod madeža i tetovaža – madeže prije primjene precrtajte bijelom olovkom, a tetovaže prekrijte.

 

lumea cr