Username *
Password *
Remember Me

Natura Bisse, španjolski proizvođač luksuznih proizvoda za njegu kože lice i tijela (prisutan diljem svijeta kroz najbolja prodajna mjesta i spa centre), proslavio je krajem prošloga tjedna povratak na hrvatsko tržište u novootvorenoj oazi ljepote „My Beauty Time!“ u centru Zagreba. Ekskluzivni zastupnik i distributer Natura Bisse-a za Hrvatsku, Bahlen Beauty, predstavio je brend s preko 37 godina tradicije u inovacijama industrije ljepote.  

DSC00815

Kuća Natura Bissé bila je pionir u primjeni nedestruktivne kisele hidrolize proteina (sustav HVA) u svijetu kozmetike. Ovaj sustav omogućuje pristup osnovnim sastavnim elementima proteina, aminokiselinama, ne samo u njihovu slobodnom obliku nego tako da sva njihova svojstva ostanu netaknuta. Uključivanje prirodnih aminokiselina najvažnijih proteina, kolagena, elastina i keratina u njihovu slobodnu obliku u njegu kože bilo je značajna prekretnica u kozmetici; pojedinačne aminokiseline zaista prodiru u kožu, gdje mogu biti učinkovite jer njihova svojstva ostaju neizmijenjena zahvaljujući sustavu HVA.

Natura Bisse Paula Bahlen - suosnivacica Bahlen beutya i Iva Katavic manager
Paula Bahlen, suosnivačica Bahlen beutya (desno) i Iva Katavić, manager


I današnji proizvodi, linije i tretmani Natura Bisse-a, temeljeni su na inovacijama i najboljim sastojcima te zbog toga imaju velik broj vjernih obožavatelja diljem svijeta.
U Hrvatskoj Natura Bisse je dostupna u Zagrebu u Bahlen Beauty d.o.o., Kneza Mislava 2, a u beauty concept salonu „My beauty time!“ u Tkalčićevoj 75a osim stručnih savjeta pri odabiru idealnog proizvoda, možete uživati i u Natura Bisse tretmanima uz dugoročno profesionalno vodstvo.
Tvrtka Natura Bissé osnovana je 7. lipnja 1979. i ušla je na tržište profesionalnih kozmetičkih proizvoda s pet krema namijenjenih različitim potrebama kože. Njezin osnivač, Ricardo Fisas Mulleras, odlučio se upustiti u tu uzbudljivu poslovnu avanturu nakon što je spoznao da hidrolizirani proteini elastin i kolagen značajno poboljšavaju teksturu kože. Ricardo Fisas osnovao je svoju tvrtku na temeljima profesionalnosti, truda, predanosti, pobjedničkih sposobnosti i društvene odgovornosti.

 

DSC00803

Natura Bisse CC VITAMIN SPLASH 200ml retail

DSC00807Natura Bisse DIAMOND EXTREME EYEDSC00862Natura Bisse GLYCO EXTREME PEELDSC00884Natura Bisse DIAMOND EXTREME

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location