Username *
Password *
Remember Me

NOVE su nas znanstvene spoznaje o ljudskim i biljnim matičnim stanicama dovele do novog pogleda na biološke procese. Danas smo ujedinili ove dvije dimenzije istraživanja kože kako bismo stvorili čudotvornu i u potpunosti jedinstvenu kremu: Absolue L’Extrait, ultimativni regenerativni eliksir, po prvi put koncentriran čak i u matičnim stanicama Rose Lancôme sa sposobnošću stimuliranja matičnih stanica ljudske kože -  objavili su stručnjaci iz Lancômea.

1

S koncentracijom od gotovo 2 milijuna stanica po bočici, matične stanice ruže Lancôme usmjeravaju svu svoju revitalizirajuću energiju na ponovno aktiviranje vidnih znakova mlade kože.

Regeneracija dubinskih dijelova kože
Zahvaljujući djelovanju matičnih stanica ruže na nove matične stanice kože, regeneracija u dubljim slojevima postaje sve učinkovitija. Djelovanje matičnih stanica derme, odnosno njihov kapacitet samoobnavljanja utječe na sposobnost formiranja dermosfera. Stanice iz ruže stimuliraju matične stanice derme, te se u njihovoj prisutnosti broj dermosfera nakon desetodnevnog uzgoja (testovi in vitro) povećava za 63%.

Ekskluzivni ritual nanošenja
Uz ovu eliksir / kremu dolazi i poseban masažni aplikator, dizajniran kako bi nanošenje bilo maksimalno učinkovito. Crni dio služi za aplikaciju, a zlatni za masažu.

Miris
S obzirom da je Lancôme prepoznatljiv tvorac parfema, za Absolue L’Extrait stvoren je poseban elegantan i ženstveni miris. Nakon bergamota i ružičastog papra, u srcu izranjaju ruža, jasmin i frezija. Bazu čine drvenaste note i mošus.

CIJENA: 2460 kn

GDJE KUPITI: Ekskluzivno u parfumeriji Lana, Zagreb

juli
Zaštitno lice kreme Absolue L’Extrait, lijepa glumica Julia Roberts

Komentari (3)

This comment was minimized by the moderator on the site

Uf ovo izgleda i zvuči odlično :))

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Možda zvuči i izgleda ali u znanstvenom smislu i mogućnosti za njegu kože nije niti najmanje impresivno. Kao uostalom 80% asortimana Loreal koncerna (neuključujući Skinceuticals ,oni su uspjeli održati svoj nivo).

 
This comment was minimized by the moderator on the site

pa vecina krema ionako ima lazne reklame. mislim da je bitno nabavit neku hidratantnu i pazit na prehranu radi pristeva.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location