Username *
Password *
Remember Me

Novi koncept proizvoda za intezivnu njegu i obnovu kose pod nazivom Strong Bonds Schwarzkopf Professional predstavio je u utorak u svojoj akademiji u Zagrebu.

 SCH32
Zaštitno lice Strong Bonds linije je Žanamari Perčić

Brojni kemijski i mehanički procesi kao što su bojanje, posvjetljivanje, izbjeljivanje, ravnanje ili kovrčanje, uzrokuju pucanje veza u strukturi kose, te samu strukturu čine nestabilnom. Proizvodi iz Strong Bonds koncepta stvaraju nove veze u strukturi kose, te ju ponovno čine stabilnom, a kosu ostavljaju zdravijom, sjajnijom i mekšom.

Background S10-11 final cr

Strong Bonds je jedinstven koncept kojeg čine BC Fibre Force linija za njegu kose, nove IGORA Royal Highlifts nijanse s već integriranom „Fibre Bond“ tehnologijom te Fibreplex linija.
Uz sam Strong Bonds koncept predstavljena je i nova Essential Looks kolekcija koja prati svjetske trendove na području mode i frizura.

 SCH CURE SVE
Mirela Priselac, Žanamari, Vanda Winter i Renata Sabljak


Relansirana BC Fibre Force linija, zahvaljujući patentiranoj „Bond Connector“ tehnologiji bori se protiv beživotne i oštećene kose koja je rezultat brojnih kemijskih i mehaničkih oštećenja. Tehnologija pomaže da se dubinski rekonstruiraju vlakna unutar strukture svake vlasti čime se ojačava unutarnja struktura kose. Rezultat takve njege je prekrasna i zdrava kosa, puna elastičnosti, 10x otpornija na pucanje.

 

Model2StrongBonds 0616 NEW


Nove IGORA ROYAL Highlifts nijanse prate ultimativni hit ledene blond, gotovo bijele nijanse, koja se često može vidjeti na modnim pistama i gradskim ulicama. Uz to, ojačane su snagom FIBREPLEX Bond Boostera N°1 zbog kojeg su veze u strukturi kose zaštićene tijekom procesa posvjetljivanja što ovaj proizvod čini ultimativnom blond salonskom uslugom.

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location