Username *
Password *
Remember Me

Beauty Blender, spužvica elipsastog oblika, koja se koristi za apliciranje i blendanje šminke na licu, napravljena je od posebnog materijala i radi toga odlično prianja na lice, ostavlja optimalno šminke, odnosno pudera i podloge te se lako pere i održava. Ne upija make-up, već on ostaje na površini spužvice.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

beauty blender

Kako koristiti Beauty Blender?
Prije upotrebe Beauty Blender treba navlažiti (namočiti i iscijediti). Lice nakon nanošenja teksture djeluje prirodno, pokriveno je s optimalno šminke. Upravo je to jedna od najvećih prednosti Beauty Blendera – čini lice prirodnijim, skladnim, ten je ujednačen jer je način apliciranja jedinstven.

Tko je izmislio Beauty Blender?
Autorice ove super-spužvice su holivudske vizažistice Rea Ann Silva i Veronica Lorenz koje su ovim dodatkom  željele omogućiti jednostavnije nanošenje takozvanog nevidljivog make-upa. Nisu ni pomišljale da bi spužvica mogla postati svjetski hit.

Beauty Blender odgovara svim tipovima kože jer je materijal od kojeg je napravljen antialergijski, bez latexa.
Beauty blender pure – za nanošenje proizvoda za njegu kože i make up-a, odličan za osjetljivu kožu te nanošenje seruma i krema poput profesionalaca.

 

PHTOGO B BLENDER

 bblender

beauty blender original

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location