Username *
Password *
Remember Me

Čarolija Pariza pretočena je u nove NUXE blagdanske poklon-setove, savršene za svaku ženu! Setovi ujedinjuju njegu za lice i tijelo, mirisne formule, medene sastojke... Riječ je o najpoznatijim proizvodima slavne francuske kozmetičke kuće. 

 

FARMACIA - koja mi je najbliža?

Christmas Nuxe PR 2016-12 cr

Magic of Paris poklon-set
Ovaj bogati set sadrži potpunu njegu za lice i tijelo – hidratantnu Crème Prodigieuse kremu s dragocjenim antioksidansima od 40 ml, slasni Prodigieux Uljni gel za tuširanje od 100 ml i kultno Huile Prodigieuse Čudesno suho ulje od 100 ml. A da bi ovaj divni ritual ljepote bio potpun, u setu se nalazi i mirisna svijeća očaravajućeg Prodigieux mirisa.
Cijena Magic of Paris poklon-seta: 378,86 kn

Magic of Paris set

Prodigieux Parfem poklon-set
Za sve ljubiteljice Prodigieux le parfum Čudesnog parfema, ovaj poklon set omotan elegantnom satenskom vrpcom predstavlja savršen božićni poklon. Senzualni trag NUXE mirisa grije dušu s dva dragocjena proizvoda – Prodigieux le parfum Čudesnim parfemom od 50 ml i Prodigieux Lait Parfumé Mirisnim losionom za tijelo od 200 ml.
Cijena Prodigieux Parfem poklon-seta: 328,32 kn

Prodigieux parfem set

My dream poklon-set
Iznimno hidratantna i umirujuća Crème Fraîche de Beauté krema od 50 ml, zimski je užitak za dehidriranu kožu, kultno Huile Prodigieuse Čudesno suho ulje od 30 ml, glamurozna je mazalica za lice, tijelo i kosu, a medeni Rêve de Miel Ultra-hranjivi balzam za usne adut zimske njege.
Cijena My dream poklon-seta: 225,72 kn

My dream set

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location