Username *
Password *
Remember Me

Vrhunski antioksidans vitamin C krije se u novoj pjeni za čišćenje lica Novexpert Express radiant: formula je namijenjena svim tipovima kože, čak i vrlo masnoj, sa začepljenim porama. Proizvod je 100% prirodnog podrijetla, 0% konzervansa, 0% parabena, 0% sapuna, 0% SLS/SLES…

FARMACIA - koja mi je najbliža?

pjena novexpert cr

 

Fokusiramo se na zdravlje, na nove molekule i biološke i metaboličke mehanizme u koži. Smatram da nije dovoljno pratiti samo dermatologiju, ona je tek početak... Mi smo ovako gledano više medicinska nego kozmetička tvrtka, no na kraju svoja znanja upakiramo u beauty formule koje se brinu da koža ostane zdrava i što duže vrijeme mladolika - . Cyrille Telinge, osnivač Novexperta.

Cyrille Telinge internet
Cyrille Telinge

 

Prozračna, lagana pjena nježno uklanja make-up, višak sebuma s lica te tragove nečistoća. Sužava pore, poboljšava teksturu kože, ima učinak obnavljanja te izuzetne blistavosti kože, zahvaljujući ultra nježnom mikro piling učinku.

Cink - regulira lučenje sebuma
Ekstrakt kokosa - ima nježno antibakterijsko djelovanje
Ekstrakt papaje - površinska eksfolijacija
- PHA / Polihidroksilna kiselina (glukonolakton) - polu-dubinska eksfolijacija
- Vitamin C - antioksidans


Način primjene: Nanijeti na vlažno lice te ostaviti da djeluje 20 sekundi. Umasirati u kožu te isprati s lica, izbjegavajući kontakt s očima.  

Cijena: 148,20 kn, Farmacia.

novexpert