Username *
Password *
Remember Me

U vrijeme našeg odmora, ona radi – Vichy je predstavio noćnu piling njegu s glikolnom kiselinom, dok Lancôme ima novu formulu za dan, povodom 20. godišnjice njihovog Teint Idole Ultra Wear pudera. Tu je i vijest u vezi slavnog seruma Lancôme Génifique: jedan od sastojaka i razloga zašto je toliko popularan su – probitici.

 Lancome Advanced Genifique 50ml DBD cr

 

Vichy Idealia noćna piling njega eliminira višak mrtvih stanica i stimulira regeneraciju kože kako bi reaktivirao sjaj na njenoj površini. Obogaćen 4-postotnom glikolnom kiselinom, radi blagi piling kože te aktivnim ekstraktima fermentiranog crnog čaja i polifenolima borovnice. Nanesite je blazinicom svaku večer (nakon skidanja šminke). Ako koža nakon aplikacija zahtijeva nešto više, nanesite noćnu kremu. Uz ovu novu formulu, dokazano je, samo je jedna noć dovoljna kako bi se koži vratila blistavost. S vremenom blijede čak i mrlje, a bore se izglađuju. Koža je poput nove – uvjerava nas Vichy. Cijena: 100 ml 191,51 kn, ljekarne.

 

 Lancome Advanced Genifique 50ml DBD cr

U znak proslave 20. godišnjice slavnog pudera, Lancome Teint Idole Ultra 24h postaje Teint Idole Ultra Wear. Uz novu bočicu, formula visoke pokrivenosti dolazi u čak 40 nijansi, a  s obzirom na nijanse i ton kože najzastupljeniji u našem podneblju, Teint Idole Ultra Wear dostupan je u 9 nijansi. Nazivi i nijanse pudera ostaju iste, iako naizgled drugačije s obzirom da se puder u roku od 3 minute i nakon sušenja u potpunosti stapa s nijansom kože. Cijena: 376 kn.

 Lancome Advanced Genifique 50ml DBD cr


Još od predstavljanja seruma Génifique 2009., Lancômeovi laboratoriji igraju vodeću ulogu na području njege kože: potražili su nadahnuće u genomici i proteomici te otkrili proteine i mehanizme za održavanje mladolikosti kože. Lancôme danas ispisuje novo poglavlje čarobne priče o serumu Advanced Génifique, po prvi put otkrivajući tajnu nastanka ovog iznimnog proizvoda: probiotičke frakcije.
U samom srcu formule ovog kultnog seruma kriju se pomno odabrane probiotičke frakcije dobivene iz bifidobakterija (bifidobacterium longum) i kvasca (saccharomyces cerevisiae).
Probiotičke su frakcije sastavni dio formule od najranijih faza razvoja, kada su još bile relativno nepoznate u kozmetičkoj industriji. Stručnjaci u Lancômeovim laboratorijima bili su čvrsto uvjereni u dobrobiti koje ovi inovativni i iznimno učinkoviti sastojci mogu donijeti koži te su ih odlučili uključiti u formulu seruma Génifique.
Probiotici se danas često uzimaju kao dodaci prehrani. Poznati su po svojim protuupalnim i antioksidacijskim svojstvima, reguliraju imunološki sustav te umanjuju stres i anksioznost.
Smatra se da oralni probiotički preparati imaju i odličan učinak na kožu. Koža je pod stalnim pritiskom brzih promjena u vanjskom okružju, stoga se uzimanjem probiotika podržavaju njezini prirodni mehanizmi obrane i uloga zaštitne barijere.
Cijena: 30 ml 633 kn, 50 ml 824 kn.