Username *
Password *
Remember Me

Prije točno dva desetljeća Aliza Jabès, nasljednica laboratorija Nuxe, odlučila je stvoriti proizvod uljne teksture koji se brzo upija, ima divan miris, te sadrži prirodne biljne sastojke koji njeguju kožu. Bilo je to Huile Prodigieuse.

Aliza

Njezin je otac bio farmaceutski vizionar uvjerenja da bilje sadrži neprocjenjive moći - otuda proizlazi i njezina fasciniranost biljnim svijetom. Kako je sama istaknula, ovo legendarno suho ulje nastalo je u tom ključnom trenutku njezina života, u iščekivanju prvog sina.

Prepoznala je potrebu za višenamjenskim proizvodom za sve žene (ali i za sebe!) koje nemaju vremena za dugi boravak pred ogledalom, no žele meku i sjajnu kožu tijekom cijelog dana. Bila je to, prije dvadeset godina, posve nova tekstura, multifunkcionalna, s neodoljivim senzualnim mirisom. Zadržala je slavu do današnjih dana. No, sama je formula napredovala.

tt

1998. godine ulju su dodane zlatne svjetlucave čestice koje su obilježile nastanak popularnog ljetnog proizvoda na njegu kože i naglašavanje prirodne preplanulosti Huile Prodigieuse OR.

2008. godine formuli koja se sastojala od ulja slatkog badema, kamelije, gospine trave, borača i vitamina E dodana su ulja makadamije i lješnjaka, te ono postaje prvo suho ulje bez silikona s 99 % sastojaka prirodnog porijekla. Taj isti sastav ima i danas.

CIJENE:
100 ml, 239,71 kn
50 ml, 139,48 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

jk

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location