Username *
Password *
Remember Me

Kiehl’s je predstavio Butterstick Lip Treatment za usne, liniju balzama koji nude višestruki učinak, a L’Oréal Paris Elseve brine se o kosi pod utjecajem gradskog onečišćenja i donosi prvi ritual obogaćen glinama, sastojcima koji su od davnina poznati po svojim odličnim pročišćavajućim svojstvima.

 Butterstick Lineup i 2 cr

 

Kiehl’sov Butterstick Lip Treatment iznimno je hidratantan i umirujući balzam s kombinacijom njegujućeg kokosovog ulja i maslaca od limuna bogatog antioksidantima. S faktorom 25, formule odlikuje visok stupanj zaštite od UV zraka. (Cijena 145 kn)

Ako preferirate sjajne ruževe, hidratacija usana je jednako važna budući da sjaj još više ističe suhoću. Ne ustručavajte se nanijeti balzam oko rubova usana kako biste zaštitili okolnu kožu — time ćete spriječiti nastanak bora te osigurati mladolikiji i podatniji izgled usana - Joanna Simkin, visažistica

 Butterstick Lineup i 2 crButterstick Lineup i 2 cr


L’Oréal Paris Elseve Extraordinary clay linija
Kada je sebum na tjemenu u  granicama normale, on podmazuje vlasi kose i štiti ih od vanjskih utjecaja. Međutim, vrlo brzo do pojave prekomjernog sebuma i tada: kosa se masti pri korijenu, kosa poprima beživotan izgled, a njezino stiliziranje je otežano jer postaje teška.
Snaga extraordinary clay linije je hidratizirajući ritual, obogaćen s tri gline koje čiste tjeme i vlastište:
- apsorbirajuća glina poznata po svom svojstvu apsorbiranja višak sebuma s tjemena glave,
- pročišćavajuća glina poznata po svom svojstvu pomaganja pri nježnom čišćenju kose i
- balansirajuća glina pomaže vlasima vratiti optimalnu svježinu i lepršavost.
Linija se sastoji od maske (150 ml 39,90 kn), šampona (250 ml 23,90 kn i 400 ml 29,90 kn)  i regeneratora (200 ml 23.90 kn).

 Butterstick Lineup i 2 crButterstick Lineup i 2 cr

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location