Username *
Password *
Remember Me

Vine [Aktiv] linija novi je antioksidativni luksuz u bočici za očuvanje dugotrajne mladolikosti i svježine kože. CAUDALIE predstavlja inovativan anti-cell burn-out complex ojačan polisaharidima koji djeluju protiv zagađenja iz okoliša, a čine ga vitamini C i E te  stabilizirani polifenoli iz sjemenki grožđa i ekstrakta iz smreke.
Ova linija omogućava pojačavanje proizvodnje prirodnih antioksidanata u koži djelujući protiv nastanka bora.  

FARMACIA - koja mi je najbliža?

 caudalie vine aktiv

U kombinaciji s hijaluronskim kiselinama velike i male molekularne mase, ova linija djeluje i na korekciju već nastalih znakova starenja smanjujući daljnje nastajanje bora i borica zaglađujući postojeće. Stimulira prirodni obrambeni mehanizam kože te vraća prirodan sjaj i mladenačku ljepotu.


Teksture Vine [Aktiv] proizvoda čudesno su lagane te se vrlo brzo upijaju nakon nanošenja čineći kožu podatno mekom i nahranjenom. List mandarine, vodica krastavaca i esencija vodene metvice prožimaju se u mirisu seruma, dok su listovi limuna, narančini cvjetovi i esencija bergamota nositelji mirisa kreme.

caudalie vine aktiv

Vine [Aktiv] 3 u 1 Antioksidativna krema protiv bora pruža korekciju i visoku zaštitu tijekom dana održavajući zdravi sjaj kože te štiteći kožu tijekom dana od štetnih vanjskih utjecaja. Preporučena maloprodajna cijena za 40 ml je 299,00 kn.

Vine [Aktiv] Antioksidativna krema protiv bora za područje oko očiju i usana vraća svježinu i blistavost očima zaglađujući borice oko tih područja, a nanosi se ujutro i navečer. Preporučena maloprodajna cijena za 15 ml je 238,00 kn.

caudalie vine aktiv

Vine [Aktiv] Noćno detoksikacijsko ulje pomaže regeneraciji umorne kože nakon zamornog dana. Zahvaljujući svojoj 100 % - tnoj prirodnoj formuli, ovo kultno ulje će s već 6 kapljica svake večeri učinkovito neutralizirati toksine koji zagađuju stanice. Preporučena maloprodajna cijena za 30 ml je 280,00 kn.

Vine [Aktiv] Antioksidativni serum protiv bora najkoncentriraniji je proizvod iz ove linije. Učinkovito korigira nastale bore, a nanosi se ujutro i navečer ispod kreme. Preporučena maloprodajna cijena za 30 ml je 329,00 kn.

caudalie vine aktiv