Username *
Password *
Remember Me

Radi se o četiri proizvoda: regeneratoru, maski i dva šampona koji hrane i hidratiziraju kosu, te joj daju volumen i sjaj. Obogaćeni su luksuznim ekstraktima bisera i "kraljevske" Koishimaru svile.

das

LINIJA
Voluminising shampoo
Sadrži Soybean Extract (ekstrakt soje) koji njeguje svaki pramen čineći njegove krajeve debljima i zdravijima. Idealan za kosu tanje teksture kojoj nedostaje volumena. Poseban sjaj daju ekstrakti bisera.
CIJENA: 250 ml, 200 kn

Moisturising shampoo
Dubinski hidratizira kosu formulom koja sadrži ekstrakt ginsenga za sprječavanje gubitka vlage. Preporuča se za suhu kosu dosadnog, opuštenog izgleda. Nakon korištenja kosa postaje otpornija na lomljenje i listanje vrhova.
CIJENA: 250 ml, 200 kn

Balancing hair conditioner
Regenerator koji njeguje kosu, hidratizira je, te čini mekom na dodir. Sadrži ekstrakt Royal Jelly koji hrani kosu bez da je masti. Idealan za kosu opuštenog izgleda. Daje svjež izgled i glatki „finiš“.
CIJENA: 250 ml, 200 kn

Intensive hair mask
Dodatna njega za jako oštećenu kosu. Sadrži deset orijentalnih biljnih ekstrakata za obnovu kose u potpunosti. Pospješuje unutarnju obnovu, istovremeno dajući kosi njegovan  izgled. Može se koristiti do dva puta tjedno.
CIJENA: 200 ml, 420 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location