Username *
Password *
Remember Me

Inebrya je neki dan predstavila novitete i u Zagrebu: nova kolekcija The souls of color oduševila me intenzivnim i pastelnim tonovima. Donosim mali vodič novih tonova koji kreiraju fantastičan izgled svih tipova i dužina kose.

Voli boje: Ana Kuštre @ ANEL

3


The future love je crvena nijansa s maksimalnim bogatstvom pigmenata. Intenzivan sjaj boju čini posebnom. Savršeno pristaje ravnim i strogim rezovima.

The rebel tomboy - idealno za sve plavuše da postignu ljubičasti pastel na svojoj kosi. Boja je idealna za kratke i razbarušene frizure.

 The wild virgin, nježna je pastelno roza boja. Za kratke frizure savršena je opcija dok kod duge kose super pristaje zaigrano prošarana po vrhovima ili oko okvira lica.

 The magic sibyl izvrsna je mješavina crvene i ljubičaste. Boja za samouvjerena i odlučna lica, idealna za sve dužine kose.

 The icy lioness prirodna je i svježa boja svijetlog kestena. Prošarani pramenovi na dugoj kosi dobit će posebnu dubinu tona u kojem prevladavaju prirodne nijanse.

The innocent seducer je pastelni pink ton za nježne zavodnice. Decentna boja stvorena za kombinacije na svjetlu podlogu kose. Savršena za nježno valovite kose.

3


The revolution caller, avangardna crvena boja koja poziva na bunt, smjestit će se na sve ludo ošišane frizure.

 The fabulous girl je nježna, pastelna lavanda. Prikladna je za sve nježne frizure s porculanskim tenom.

 The mysterious spirit je bijela kosa s pastelno ljubičastim odsjajem. Idealna je za kratke kose ili kao preljev za sve koje žele imati bijele pramenove.

 The tempting mistress je hladna i tamna ljubičasta. Idealna je za sve dužine kose, savršeno pristaje i tamnom i svijetlom tenu.

 The visionary spirit je posebna bakrena nijansa na granici smeđeg i narančastog. Taman ten s tamnom podlogom kose obožavat će ovu kombinaciju.

Boje iz nove kolekcije namijenjene su za svakoga, bogate su i tamnim i svijetlim tonovima, za cijelo bojanje ili pramenove.

Dinamizirajte svakodnevne i jednostavne tonove s pokojim detaljem pastela ili intenzivnim crvenim i ljubičastim ili bakrenim tonovima. Zaigrajte se bojama i uživajte u kombinacijama koje će vas učiniti posebnim.

3333333

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location