Username *
Password *
Remember Me

Osim filtera na prednjim kamerama, kožu ujednačavaju i posebno formulirane kreme koje zaglađuju lice u jednom potezu – ime novom adutu je Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer koji dolazi u dvije nijanse, a potpisuje ga slavni holivudski brend GlamGlow. Imaju još jedan prijedlog: noćnu kremu koja je ujedno i serum.

GG DreamDuo 2000x2000 horz glow cr


Bilo kakvo svijetlo je dobro svijetlo, ali jedno je posebno uz Glowstarter, kremu namijenjenu fotkanju, koja je zapravo dnevna krema i highlighter u jednom. Obogaćena je biljnim sastojcima, hijaluronskom kiselinom, vitaminima i ekstraktom zelenog čaja za jutarnje buđenje kože. Biserne čestice pomažu trenutno vratiti blistavost kože, prekrivajući  sve nedostatke tona kože. TEAOXI Golden Root tehnologija posvjetljuje, vraća energiju i trenutno hidratizira. Lipidni kompleks obnavlja hidratantnu barijeru kože i time je štiti od vanjskih štetnih utjecaja i zagađenja.


Dolazi u dvije nijanse - Pearl Glow i Nude Glow, 50 ml 385 kn, Muller.

GG DreamDuo 2000x2000 horz glow cr


Druga novost ovog inovativnog brenda je Dreamduo Overnight Transforming krema i serum u jednom.
Dreamserum –1. korak. Nanesite na lice i vrat seruma u kremi obogaćenim ekstraktom zelene kave i listovima zelenog čaja uz pomoć TEAOXI tehnologije. Antioksidansi i vitamini pružaju besprijekornu noćnu zaštitu i obnovu kože. Dreamserum, intenzivno obnavlja, povećava energiju kože i aktivira blistavost kože.
Dreamseal – 2. korak. Siva, mirisna tekstura pruža njegujući nalet vode uz pomoć hijaluronske kiseline i Mozuku zelene alge za povećavanje volumena kože i obnove njene blistavosti. Formula hidratizira, obnavlja hidratantnu barijeru kože i vraća mladenačku blistavost.  
Cijena: 40ml /  411kn, Muller

GG DreamDuo 2000x2000 horz glow cr