Username *
Password *
Remember Me

 

Zastoj protoka limfe i vode u koži, popularnije pod nazivom celulit, rješavamo formulama koje u sebi sadrže izuzetne biljne ekstrakte, ali i najnovije tehnologije koje se brinu kako bi sastojci doista odradili zadatak. Hit kofein zasigurno znate, on pojačava protok krvi, dakle stimulira cirkulaciju, ima diuretičko djelovanje... Da, detoksikacija je ovdje dio procesa, najbolje je orijentirati se i na lakšu prehranu, celulit će biti nesretan i malo, pomalo, nestati. Proljetno čišćenje organizma, na primjer povrtnim juhama ili shakeovima s vitaminima i proteinima, ide ruku pod ruku s kremama protiv celulita, a tu je i nezaobilazna masaža pri samom aplikaciji. Ova tri koraka kožu će učiniti zdravijom, a time i ljepšom. Provjerite neke od najboljih formula protiv celulita – osim kofeina, sadrže i bršljan, kolagen, Q10, divlji kesten...

 avon solutions body sculpt 120 kn cr
Fig Leaves / prshots

 

avon solutions body sculpt 120 kn cr

Lierac Phytolastil serum protiv strija
Sprječava nastajanje i smanjuje vidljivost već postojećih strija zahvaljujući aktivnom biljnom kompleksu koji se sastoji od ekstrakata vrkute, bršljana i preslice (84%). Cijena: 276 kn, Farmacia.

 

avon solutions body sculpt 120 kn cr


Biobaza Anticellulite modelirajuća maska za tijelo
Aktivna formula na bazi zelene gline, kofeina i bromelaina iz ananasa osmišljena je s ciljem pružanja prirodnog liftinga, zaglađivanja celulitom zahvaćenih dijelova kože i održavanja tonusa. Obogaćena hranjivim uljima badema i pšeničnih klica, maska ujedno hidratizira i hrani kožu. Sastojci - đumbir, bademovo ulje, aloe vera, ulje pšeničnih klica, kofein. Cijena: 79.90kn drogerije.

avon solutions body sculpt 120 kn cr

Avon Bodysculpt firming losion
Collagen boosting kompleks, obogaćen kofeinom, potiče proizvodnju kolagena i elastina te pomaže učvrstiti vezu između slojeva kože kako bi poboljšao čvrstoću i elastičnost kože. Cijena: 59,90 kn.

 

avon solutions body sculpt 120 kn cr

Modificirana Elancyl Slim Design Nuit:
- kofein kompleks eliminira masno tkivo tako što složene trigliceride transformira u slobodne masne kiseline, koje su pogodnije za odstranjivanje.
- bršljan eliminira toksine i vraća koži čvrstoću i elastičnost utječući na kvalitetu kolagena.
- salacija zaglađuje kožu tako što usporava zadebljanje vezivnih tkiva i intezivno zaglađuje neravnine.
Cijena: 295 kn, ljekarne.

 

avon solutions body sculpt 120 kn cr

Nikel koncentrat protiv celulita
Izvanredno učinkovita koncentrirana hidrirajuća gel krema osvježavajućeg mirisa, s aktivnim tvarima koje djeluju cjelovito na razlaganje potkožnih celulitnih nakupina. Koncentrat protiv celulita sa spirulinom, kofeinom, karnitinom i grejpom. Cijena: 280 kn, drogerije.

 

avon solutions body sculpt 120 kn cr

 

Nivea Q10 mlijeko za učvršćivanje kože tijela učvršćuje i intenzivno hrani suhu kožu. Obogaćen koenzimom Q10 koji se nalazi u koži osnažuje ju, stimulira obnovu stanica kože i poboljšava elastičnosti i čvrstoću. Formula s uljem makadamije hidratizira, a redovitom uporabom koža ostaje glatka i dugotrajno nahranjena. Cijena: 54,90 kn, drogerije.