Username *
Password *
Remember Me

Konstantno škicamo što se dešava na anti-age sceni, bez obzira na godine – usporavanje znakova starenja kože obećavaju nam vrhunski sastojci kao što su maslina, arganovo ulje, crna ruža, orhideja, mak, C vitamin... Osim toga, ne zaboravite piti dosta vode, paziti na aktivnosti, barem pola sata šetnje na dan (ako se ne bavite nekim sportom rekreativno), a i povrće je poželjno. Svaki dan barem jedno!

Biotherm Pot Bleu Therapy 50 ml 540 douglas cr
River Island

 Biotherm Pot Bleu Therapy 50 ml 540 douglas cr

Chanel Blue serum kreiran je po uzoru na holističke beauty kreacije, a ime je dobio po takozvanim plavim zonama, djelovima svijeta koji podrazumijevaju dugovječnost stanovništva. Među njima su Kostarika, Sardinija i Grčka – zato Blue serum ima među sastojcima zelenu kavu iz Kostarike, maslinu sa Sardinije i trišlju iz Grčke. U Chanelu su istaknuli da je serum dio novog pristupa starenju, više pro-age filozofija, njega kože u skladu s prirodom. Cijena: 784 kn.

 Biotherm Pot Bleu Therapy 50 ml 540 douglas cr

Biotherm Blue Therapy Multi Defender 25
Prozračna krema (u dvije varijante – krema za normalnu ili balzam suhu kožu) s vidnim učinkom uklanjanja znakova starenja i višestrukom zaštitom. Uz Broad Outdoor Defense Complex (spoj sastojaka koji pružaju sveobuhvatnu obranu od utjecaja vanjskih čimbenika), koža je zaštićena od UV zraka i razvoja znakova starenja povezanih s onečišćenjem. Zahvaljujući iznimno prozračnoj i osvježavajućoj kremi za svakodnevno nanošenje, s teksturom poput pjene, zaštita nikada nije bila toliko bestežinska.  Cijena: 50 ml, 540 kn, Douglas.

 Biotherm Pot Bleu Therapy 50 ml 540 douglas cr
Lierac predlaže odličnu masku za lice kao dio Premium linije: formula sadrži 10%-tni koncentrat hijaluronske kiseline i trenutno obnavlja kožu djelujući protiv dubokih bora i vraćajući licu čvrstoću (570,33 kn). Maska se preporučuje jednom do dva puta tjedno, kako bi koža zadržala mladolikost i mekoću. Lierac Premium njega može se koristiti već nakon 40. godine, ali glavna ciljna skupina su joj žene od 50 do 55 godina.

Lierac Premium linija nadahnuta je otkrićima regenerativne medicine. Luksuzna kombinacija učinkovitosti i nježnosti, Premium linija temelji se na visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline, čije je djelovanje pojačano novim patentima FoxO i Premium Cellular Complex te izborom jedinstvenih ekstrakata rijetkih crnih cvjetova – crne ruže, orhideje i maka - koji imaju izrazito antioksidantna i hranjiva svojstva. Duboke bore, gubitak čvrstoće, manje nepravilnosti kože, dehidracija... pojava svih ovih znakova starenja smanjuje se i uklanja Premium linijom. 

 

 Biotherm Pot Bleu Therapy 50 ml 540 douglas cr

Eucerin Elasticity Filler Oil
Prvo njegujuće ulje od Eucerina brine za osjetno čvršću kožu, poboljšava elastičnost i mekoću. Biljna ulja sadrže lipide koji su slični sastavu lipida kože, stoga ih koža dobro prihvaća i iskorištava.
- Arganovo ulje dobiva se iz sjemenke drva argana i bogato je esencijalnim masnim kiselinama i antioksidansima. Formula ulja intenzivno zaglađuje kožu i osjetno poboljšava elastičnost.
- U kombinaciji s uljem sikavice, formula intenzivno njeguje kožu i pruža svjež i blistav ten.
- Vitamin E djeluje protiv oksidativnog stresa i povećava otpornost kože.
Cijena: 285 kn, Farmacia

 

Biotherm Pot Bleu Therapy 50 ml 540 douglas cr

Advanced multi-correcting krema, linija Lancome Visionnaire, targerira sve znakone starenja kože, kao što su bore, suhoća, opuštenost... dolazi u dvije varijante - rich i klasična.

 

 Biotherm Pot Bleu Therapy 50 ml 540 douglas crNovexpert Booster serum s vitaminom C sadrži  25% stabiliziranog vitamina C. Ova moćna kombinacija sastoji se od koktela stabiliziranih molekula vitamina C: japanski stabilizirani oblik vitamina C fermentiran sa šećerom (za hiperpigmentacije) i francuski stabilizirani oblik C vitamina vezan na silicij (anti-age njega). Oni tvore jednu sinergiju i stabilnost jer jačaju jedni druge, ali pružaju i bolju apsorpciju u koži te je tako dobiven ovaj moćni booster.