4 ključna sastojka kreme ZA OSJETLJIVU KOŽU

  Koji su to? Kao prvo, tu je termalna voda koja smiruje i djeluje protiv iritacije, zatim nicianimid, molekula koja suzbija iritacije i garantira toleranciju, treći je cold cream, odnosno kombinacija objavljajućih lipida i četvrti, ali ne manje važan – karite maslac, slavni adut i jedan od jedan od najučinkovitijih prirodnih emolijensa.

   

   LIPIKAR LAIT perfume free 200ML Product packshot
  Red Herring / prshots


  Suha koža je problem koji zahvaća ljude svih životnih dobi. Upravo je iz tog razloga La Roche-Posay, stručnjak za osjetljivu kožu, lansirao novo Lipikar mlijeko za tijelo, emolijens (ovlaživač) koji je pogodan za cijelu obitelj – od bebe pa sve do starijih.

  LIPIKAR LAIT perfume free 200ML Product packshot

  Kako LRP pridodaje veliku važnost društveno odgovornom djelovanju, karite maslac, koji je jedan od glavnih sastojaka Lipikar inovacije, uzgojen je u zajednicama Burkine Faso. Na taj su način osigurani bolji životni uvjeti tamošnjeg stanovništva i očuvan okoliš kroz redukciju korištenja papira pri izradi same ambalaže proizvoda. Sve spomenute sastojke ima formula Lipikar Lait (200 ml, 83,42 kn; 400 ml, 116,22 kn).

   

  LIPIKAR LAIT perfume free 200ML Product packshot
  Klor u bazenima zna isušiti kožu, treba pripaziti na njegu i višestruku hidrataciju

   

  New texture Lipikar Lait