Monday boost // dubinska HIDRATACIJA lica uz Dr. STRIBOR kozmetiku

  Idealno za ljeto: Dr. Stribor kozmetika nudi proizvode koji koži vraćaju vlažnost i jamče dubinsku hidrataciju, a riječ je o hijaluronskom serumu Ag-Au/CP i tonicima-ovlaživačima. Tijekom ljeta, zbog visokih temperatura, obilnog znojenja te veće izloženosti kože sunčevu zračenju, koža može postati suha i dehidrirana. Izbor proizvoda za njegu lica u toplijim danima trebao bi biti na proizvodima laganijih tekstura s pojačanom vlagom kako bi se nadomjestila izgubljena ili smanjena vlaga zbog utjecaja sunca na kožu.

   AGAU boca i kutija1 600x600


  Dr. Stribor kozmetika u svom asortimanu nudi proizvode koji koži vraćaju vlažnost i jamče dubinsku hidrataciju, a riječ je o hijaluronskom serumu Ag-Au/CP i tonicima-ovlaživačima. Često se tonici smatraju nevažnim korakom u pripremi kože za njegu pa se preskaču u svakodnevnim ritualima njege lica, no svakako se preporučuje nanositi ih na lice iz nekoliko razloga. Prije svega, vlaže kožu, omekšavaju je i sprječavaju njezino isušivanje, pogotovo u suhim i vrućim, ljetnim mjesecima. Uklanjaju s kože vodeni kamenac koji ostaje nakon umivanja (a koji isušuje kožu) i ostatke mlijeka za čišćenje, predstavljaju vlažnu podlogu koja se nanosi prije primjene krema, seruma i ostalih preparata za hidrataciju kože i radi bolje apsorbcije.

   AGAU boca i kutija1 600x600


  Dr. Stribor kozmetika u svom asortimanu ima čak tri tonika-ovlaživača u spreju.

  Namjena im je da se koža hidratizira i pripremi prije kreme ili seruma, ali i osvježi tijekom dana bez bojazni da će razmazati šminku. Tonik Zlato&ruža namijenjen je za suhu kožu, Germanij&neroli za normalnu i mješovitu žensku, ali i mušku kožu, a nezamjenjivi Cink&neroli za specifičnu njegu problematične kože sklone aknama.
  Oligoterapija spojena s fitoterapijom originalne su formulacije ovih jedinstvenih tonika. Nezamjenjivi su u svakodnevnoj njezi kože.


  Tonik Zlato & ruža: za suhu kožu
  Tonik Zlato & ruža spoj je esencijalne vode ruže i koloidnog zlata. Finoća esencijalne vode ruže na prvu osvaja klasičnim kraljevskim mirisom, a koloidno zlato je suptilni osvježivač. Odličan izbor za vlaženje kože lica bilo kada u danu. Može se nanijeti prije bilo kojeg kozmetičkog proizvoda.

  Tonik Germanij & neroli: za normalnu i mješovitu žensku i mušku kožu
  Germanij je element elitne oligoterapije pa ovaj tonik pomaže koži izloženoj raznim agresijama, od klimatskih do zagađenja. Za bolji učinak u ovoj formuli spojeni su germanij i esencijalna voda nerolija.

  AGAU boca i kutija1 600x600  Tonik Cink & neroli: za specifičnu njegu problematične kože sklone aknama
  Tonik Cink & neroli klasa je za sebe među tonicima. Sadrži Catalyons cink oligoelement koji djeluje blago antiseptično, smiruje kožu i bitan je za razne metaboličke procese. Glavna zvijezda u toniku je azeloglicin, prirodna multifunkcionalna tvar dvojakog učinka: pomaže kod masne kože sklonoj aknama, a pritom nije agresivan prema koži.

  Hijaluronski serum Ag-Au/CP
  Odlična nadopuna tonicima je hijaluronski serum jer zajedno pružaju laganu hidratantnu kombinaciju na koži.
  Hijaluronski serum Ag-Au/CP iz asortimana Dr. Stribor kozmetike nositelj je nagrade za najbolji proizvod u kategoriji prirodne kozmetike koju je dodijelio stručni žiri Cosmopolitan Beauty awards natječaja za 2016. godinu.

  Serum Ag-Au/CP je inovativna kombinacija tri vrste hijaluronske kiseline vrlo različitih funkcija hidratacije i učvršćivanja kože. Hijaluronska kiselina je otopljena u esencijalnoj vodi ruže s prirodnim ovlaživačima koji će koži dati mekoću i svježinu. Serum je bogat i koloidnim zlatom i srebrom. Namijenjen je svim tipovima kože. Kod mješovite i masne se preporučuje kao samostalan proizvod u kombinaciji s Germanij & neroli ili Zlato & ruža tonikom, a kod suhe kože u kombinaciji s hidratantnom kremom i uljnim serumom.

   

  AGAU boca i kutija1 600x600