SUMMER_upgrade // brzinska kućna pedikura u 3 KORAKA

  Svakodnevni izazovi za stopala, naročito na moru i tijekom odmora, donose nam nove beauty planove - ako ne stignete na pedikuru, podsjećamo na jednostavan ritual koji možete odraditi bilo gdje! Potrebni su vam piling, kamen plovućac ili velika rašpa (ima ih svaka drogerija), desetak minuta vremena i dobra krema, ne mora biti isključivo za stopala, bitno da je masna. Predlažemo da ga radite navečer - kad se stopala više neće kuhati i šetati.

   03 lierac koerper produkt sensorielle peeling
  Foto: Gerry Weber / prshots


  1 Idealno je napraviti kupku, kako bi koža omekšala, a potom uz pomoć posebnog kamena ili velike rašpe obraditi pete te one dijelove na kojima je koža zadebljala.
  2 Nakon toga ide piling s većim zrncima, slobodno neka budu grublja. Ako nemate kupovni, super će biti kombinacija maslinovog ulja i šećera.
  3 Na kraju ide krema – hidratantna, posebno formulirana za stopala. Ako je nemate pri ruci, izaberite neku masniju, kako bi koža ostala mekana satima. No, nema odmah šetnje, neka se krema prvo upije.

   03 lierac koerper produkt sensorielle peeling

  Lierac Les Sensorielles piling za tijelo obogaćen je ekstraktima jasmina, kamelije i gradenije. Uz dodatak kristala šećera i fino mljevenih koštica marelice uklanja mrtve stanice kože, zaglađuje ju, tonira i hidratizira. Može se koristiti na mokru kožu za blaži učinak eksfolijacije ili na suhu kožu za intenzivniji piling. Koža je mekana, baršunasta i nježno namirisana. Cijena: 202 kn, ljekarne.

   

  03 lierac koerper produkt sensorielle peeling

  Scholl Velvet smooth hidratantna krema sadrži MarineActiv, Daymoist, omega-6 i vitamine A i E. Posebna formula održava stopala glatkima tijekom cijeloga dana. Krema se upija unutar 60 sekundi i ne masti kožu. Cijena: 44 kn, ljekarne.

   

  03 lierac koerper produkt sensorielle peeling

  Gelwol krema za stopala sprječava pojavu žuljeva, natisaka i kurjih oči uzrokovanih hodanjem te:
  • sprječava svrbež
  • ublažava osjećaj umora i težine u stopalima
  • regulira prekomjerno znojenje stopala
  • uklanja neugodne mirise
  • obnavlja prirodnu zaštitnu funkciju barijere kože i čini je otpornom.
  Cijena: 50 kn, ljekarne.

  03 lierac koerper produkt sensorielle peeling


  Olival kamen plavučac tradicionalno je najbolji kamen za odstranjivanje tvrdih nakupina na petama. Glavna svojstva ovog kamena su: oštrina, trajnost i nelomljivost. Nakon kratkog namakanja nogu u kupki stopala masirajte vlažnim kamenom dok koža ne postane glatka. Nakon toga radi boljeg učinka koristite kremu za njegu stopala. Cijena: 20 kn, ljekarne.