Username *
Password *
Remember Me

Još jedan novitet u Farmacijinoj ponudi je Adrian gel, proizvod hrvatskog branda Flora Adria. Idealna mješavina eteričnih ulja limunskog eukaliptusa, ravensare, zimzelena polegnutog, ružmarina i borovice te hladno prešanog ulja noćurka i aloe vera gela čini Adrian gel proizvodom koji njeguje vašu kožu te ima opuštajući učinak nakon umora i djeluje blagotvorno na tijelo. Jedinstveni proizvod na hrvatskom kozmetičkom tržištu koji opušta i njeguje snagom prirode.

FARMACIA - koja mi je najbliža?

9297 cr

Adrian gel proizvod je Flora Adria kozmetike i napravljen je prema staroj recepturi snažnog djelovanja na mišićnu muskulaturu. Posebno se preporučuje sportašima i drugim osobama koje se izlažu većim tjelesnim naporima jer djeluje na mekano vezivno tkivo i mišićnu muskulaturu.

Flora Adria je prirodna hrvatska kozmetika koja je nastala na iskustvu iskorištavanja blagotvornih svojstava samoniklog bilja i biljnih ekstrakata.

Još od starih civilizacija ljudi su koristili proizvode od plodova prirode za njegu i održavanje vitalnosti tijela. To znanje se stoljećima širilo i oplemenjivalo te se razvojem tehnologije unaprijedila i tehnologija obrade bilja.

9297 cr

 

Flora Adria je nastala na tradicijskim vrijednostima sjevernojadranskog podneblja gdje je znanje o korištenju samoniklog i uzgojnog bilja prenošeno s generacije na generaciju sve do danas. Flora Adria uzima najbolje od tradicije i upotpunjava to znanje modernim spoznajama i metodama. Njihovi proizvodi su, kako vole reći, namijenjeni ljudima koji drže do sebe. Jer kako najbolje skrbiti za sebe nego njegujući svoje tijelo u suradnji sa znanjem i čarobnim dodirom prirode.

Gel se primjenjuje 3-4 puta na dan. Nanosi se u tankom sloju na kožu i nježno masira dok se ne upije.