Username *
Password *
Remember Me

Ovaj tjedan skin_upgrade donose nam Avène anti-age formulu s visokim zaštitnim faktorom, a Iroha Nature ima detox maske za lice, tijelo, stopala... od prirodnih ekstrakata. 

15 Tube SOLAIRE BEC 50ml Anti age50

Maske za lice Iroha Nature uključuju detox maske za lice u maramicama, maske za njegu stopala, anti-age trake za područje oko očiju i trake za čišćenje nosa te liniju za muškarce. Sadrže snažne prirodne ekstrakte i serume za intenzivnu njegu i regeneraciju, ali i inovativne sastojke poput aktivnog uljena za potpuni detox učinak. Učinkovite njegujuće formule kozmetičkih maski ne sadrže paraben. Cijena: od 35 do 70 kn, Muller i DM.

REPAIR PEACH FEET MASK

 

 

 


Novitet u Eau Thermale Avène narančastoj liniji svoju učinkovitost u preveniranju fotostarenja duguje anti-aging djelatnom sastojku AscofillineTM te ekskluzivnoj kombinaciji fotoprotektivnih filtera Sunsitive protection. Rezultat rada istraživačkih laboratorija Pierre Fabre, osigurava vrlo visoku zaštitu od širokog spektra UVA-UVB zraka (i dugih i kratkih zraka) s minimalnim brojem fotostabilnih zaštitnih filtera.

15 Tube SOLAIRE BEC 50ml Anti age5015 Tube SOLAIRE BEC 50ml Anti age50

Snažni antioksidans pre-tokoferil pruža zaštitu od negativnog djelovanja slobodnih radikala, a Avène termalna voda umiruje i djeluje antiiritirajuće te ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži. Lagana, fluidna i transparentna tekstura hidratizira gornje slojeve kože, a posebno pakiranje s pumpicom dozatorom jamči precizno doziranje proizvoda.  Anti-aging zaštita od sunca je fotostabilna i vodootporna, ne sadrži silikone te pruža širok spektar UVA-UVB zaštite. Cijena: 50 ml, 160 kn, ljekarne.

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location