Username *
Password *
Remember Me

Adekvatna zaštita kože ljeti i sprječavanje štetnih utjecaja sunčevih zraka od iznimne je važnosti, a svakodnevnom zaštitom od sunca možemo spriječiti preuranjeno starenje kože.


Daylong njega za sunce štiti od štetnog UVA i UVB zračenja, proizvodi su vodootporni i otporni na znojenje, njeguju i hidratiziraju kožu. Od 24. do 31. 7. u Farmaciji su sniženi 20%.

 

 EGK 031292 ULTRA 30 GEL SPRAY 150ml TM 2016
foto: Hush // prshots


Daylong SENSITIVE gel-fluid u spreju i gel-krema pružaju učinkovitu zaštitu od sunca za masnu kožu i kožu iznimno osjetljivu na sunce. Pogodna je i za najosjetljiviju kožu sklonu alergijama na sunce.

Formulacija proizvoda nježno i učinkovito štiti kožu od UVA i UVB zračenja uz jedinstveni i lagani osjećaj, a ne sadrži mirise, masti, emulgatore, konzervanse niti parabene.

Fotostabilni UV filtri omogućuju visokoučinkovitu zaštitu od UVA i UVB zračenja i zaštitu stanica kože sve do DNK.

Daylong SENSITIVE proizvodi dermatološki su ispitani, a njihova formulacija vrlo je vodootporna te pogodna za svakodnevnu primjenu i zaštitu od sunca. Redovitom primjenom učinkovito sprječava oštećenja od sunčevih zraka i pojavu znakova preuranjenog starenja i kod najzahtjevnije kože!

 

 EGK 031292 ULTRA 30 GEL SPRAY 150ml TM 2016EGK 031292 ULTRA 30 GEL SPRAY 150ml TM 2016

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location